Maakt het leven mooier

Oeh: Camilla's ex-man vindt liefde bij ándere koningin

De beste man heeft duidelijk een vorstelijke smaak.

The Second  Day of the Cheltenham Festival

Eindelijk maar toch heeft de nieuwe vlam van Andrew Parker Bowles, de ex-echtgenoot van de huidige koningin, Camilla, toegegeven dat de twee inderdaad een setje zijn. En zij heeft een wel héél bekend gezicht!

Rollercoaster

De relatie van Camilla en haar Charles is natuurlijk een absolute rollercoaster geweest. Ze vielen als een blok voor elkaar, konden geen koninklijke goedkeuring krijgen voor hun romance, trouwden elk met een ander....maar bleven ondertussen heimelijk naar elkaar verlangen.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder, en hebben C&C eindelijk maar toch hun happily ever after als koning en koningin. Maar hoe gaat het nu met Camilla's ex-echtgenoot, Andrew Parker Bowles? Hij zou de liefde hebben gevonden bij een wel héél bekend gezicht!

De ware

Nadat Andrew in 1995 scheidde van Cam, duurde het niet lang tot hij opnieuw het liefdesgeluk vond: in 1996 stapte hij namelijk alweer in het huwelijksbootje met Rosemary Pitman. Zij woonden zelfs nog saampjes de bruiloft bij van Camilla en Charles. Aww!

Helaas kwam aan deze relatie in 2010 een treurig einde, toen Rosemary overleed aan de gevolgen van kanker. Haar uitvaart en herdenkingsdienst werden bijgewoond door prinses Anne en Camilla.

Liefde op het derde gezicht

Societyblad Tatler weet te melden dat de inmiddels 84-jarige Andrew opnieuw helemaal gelukkig zou zijn in de liefde. Hij zou zelfs opnieuw gevallen zijn voor een ware koningin – de Queen of Mean, welteverstaan.

Jawel: het schijnt dat Andrew aan het wining and dining is geslagen met de Britse presentatrice Anne Robinson. Zij dankt haar bijnaam als Queen of Mean aan haar rol in het programma The Weakest Link, die we natuurlijk in ons eigen landje kennen als De Zwakste Schakel.

Ook Camilla is geen onbekende voor de presentatrice! (Beeld: NL Beeld)

In december 2023 kwamen de eerste geruchten al op gang, maar nu heeft Anne het nieuwtje zelf ook bevestigd. Uiteraard ging dit geheel in Annes eigen harde stijl. In een interview met het magazine Saga reageerde zij droogjes op de vraag of ze datet met de ex-echtgenoot van de koningin: "Ja. Punt. Mind your own business." Uh, oké dan!

Zoet stel

Volgens een insider, die aan Tatler een tipje van de sluier opgelicht zou hebben, zijn de twee al meer dan een jaar met elkaar aan het daten. Naar verluidt zijn zij aan elkaar gekoppeld door een wederzijdse kennis, en zijn er sindsdien heel wat dinertjes geweest van het paar.

Zelf houdt Anne de lippen stijf op elkaar over haar romance. Wel verklapt ze dat het niet makkelijk was om in haar zeventiger jaren nog opnieuw te daten. "Ik stond al zo lang buitenspel. En ik drink niet! Als je niet drinkt ben je niet zo roekeloos, nietwaar?" Tja, cocktails of mocktails – het liefdesgeluk is de twee meer dan gegund.

Bron: Tatler, Saga | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • Beeld: NL Beeld