Zien: Meghan Markle gespot tijdens fotoshoot in Beverly Hills

Waar zou de hertogin van Sussex promotie voor maken?

Sinds prins Harry en Meghan Markle terugkeerden van hun bezoek aan Nigeria, heerst er radiostilte rondom het koppel. Maar inmiddels is de hertogin van Sussex weer in het openbaar gespot, poserend voor een camera in een park in Beverly Hills welteverstaan!

TikTok-video

Tegenwoordig kun je bijna niets opvallends meer doen zonder op TikTok, Facebook of Instagram te komen, en dat geldt zeker wanneer je Meghan Markle heet. De hertogin van Sussex werd namelijk gefilmd terwijl ze lachend voor een camera poseerde voor wat leek op een fotoshoot. De shoot vond gisteren plaats in het Beverly Gardens park aan Santa Monica Boulevard.

@whattodoinla Spotted near Alfred’s in Beverly Hills…☕️ Do we think it’s really her?🫢 #celebritysighting #losangeleslife #celebrities #meghanmarkle #beverlyhills #celebs ♬ xoxo gossip girl – &lt3

Meghan droeg een zwart trainingspak met witte strepen op beide zijkanten. Onder het pak combineerde ze – zoals het lijkt – makkelijke sneakers en haar donkerbruine lokken waren glad gestijld, zoals we dat van de moeder van twee gewend zijn.

Hoewel het onduidelijk is waar Meghan het beeldmateriaal uit de fotoshoot voor gaat gebruiken, heeft ze verschillende projecten lopen. Zo zijn er meerdere nieuwe Netflix-series van Meghan en haar echtgenoot prins Harry in de maak én is ze druk bezig met haar lifestylemerk, American Riviera Orchard.

American Riviera Orchard

Meghan onthulde medio maart dat zij het label American Riviera Orchard lanceerde. Er werd meteen volop gespeculeerd over wat we van het label konden verwachten. Een voor de hand liggende optie was een lijn culi-producten gezien de beelden uit de keuken. Uit trademark-aanvragen zou blijken dat de hertogin echter bijzonder breed zou inzetten met haar merk. Van bakproducten tot hondenvoer en van tuingereedschap tot yogamat: opties genoeg!

Eerste onthulling

In april kregen we dan toch echt de eerste beelden van Meghan’s American Riviera Orchard-producten onder ogen.

Jam
Beeld: Instagram Stories @mrstracyrobbins

Zo deelde designer Tracy Robbins, één van Meghans goede vriendinnen, het bovenstaande kiekje via haar Instagram Stories. “Bedankt voor het heerlijke mandje! Ik ben helemaal weg van deze jam, dus ik weet nog niet of ik ‘m met iemand zal delen”, schreef ze erbij. “Bedankt M!”, sloot ze haar berichtje af.

Meer dan dat Meghan hoogstwaarschijnlijk dit limited edition broodbeleg zal gaan verkopen weten we echter niet over het merk van de hertogin. En of de fotoshoot van donderdag er iets mee te maken heeft weten we al evenmin, maar hopen mag altijd. Wij wachten in ieder geval geduldig af!

Bron: Hello! Magazine, TikTok @whattodoinla, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws