Oeh: er zijn twee nieuwe Netflix-series van Harry en Meghan in de maak

De producties zijn de Sussexes op het lijf geschreven.

Groot nieuws voor de Sussexes! Gisteravond maakte productiebedrijf Archewell bekend dat Harry en Meghan twee nieuwe series gaan maken voor Netflix.

Netflix

Na het razende succes van hun Netflix-documentaire, werd het weer behoorlijk stil rond de Sussexes. Hun deal met Spotify zagen ze in rook opgaan, en de twee stonden vooral in de schijnwerpers vanwege rechtszaken en al-dan-niet ‘levensgevaarlijke’ situaties met de paparazzi.

Maar afgelopen zomer was er goed nieuws! Toen kochten de twee met hun bedrijf Archewell de filmrechten van het boek Meet Me at the Lake. En ook nu kondigen ze weer een tweetal leuke samenwerkingen aan; voor beide een project dat hen nauw aan het hart ligt!

Formats

De eerste serie zal worden samengesteld door Meghan, meldt Archewell, en ‘zal de geneugten van koken en tuinieren, entertainment en vriendschap vieren’. Vorige maand lanceerde ze al een gloednieuw lifestylemerk, genaamd American Riviera Orchard. Dit deed ze met een Instagram-account en eigen webpagina. De nieuwe serie van haar hand past dus helemaal in dat straatje.

Serie twee zal kijkers meenemen in de wereld van het professionele polo, zo kunnen we opmaken uit de verklaring – ofwel: helemaal Harry z’n ding. Hij is natuurlijk al sinds jaar en dag een fervent liefhebber van de paardensport.

Beide series zouden zich momenteel nog in de beginfase van het productieproces bevinden. Hoe de nieuwe producties gaan heten en vanaf wanneer we ze op Netflix mogen verwachten, houden we dus nog even tegoed. We zijn alvast razend benieuwd!

Meet me at the lake

Vooralsnog kunnen we ons dus eerst nog opmaken voor de Netflix-verfilming van het boek Meet Me at the Lake, waarvan het stel afgelopen augustus de filmrechten kocht. Het boek draait om de dertigers Will en Fern en de stormachtige romance die hun beide levens flink op z’n kop zet. Een prima plot voor een avondje wegzwijmelen bij de tv natuurlijk, maar het is royalty watchers daarbij niet ontgaan dat het verhaal enkele opvallende paralellen kent met de Sussexes zélf. Spannend!

Bron: RTL Boulevard, Archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws