Koningin Máxima geniet van zonnetje in Zevenbergschen Hoek

Op de valreep voordat haar welverdiende vakantie begint.

Onze koningin Máxima nam eigenhandig wat zonnestralen mee naar Brabant vanmorgen. Daar bezocht de koningin het dorp Zevenbergschen Hoek, en ging ze in gesprek met de bewoners. Voor dit bezoekje hulde Máx zich in een prachtige, splinternieuwe outfit.

Zomervakantie

De zomervakantie staat voor de deur, en dat betekent ook voor onze koning en koningin dat de werkzaamheden op een laag pitje komen te staan. Want ook onze royals verdienen het om na een veelbewogen werkseizoen met de beentjes omhoog te ontspannen, nietwaar? Echter, dat gebeurt niet voordat deze week de laatste taken van het lijstje worden afgewerkt, natuurlijk.

Máxima sluit het werkseizoen geheel in stijl af met een bezoekje aan het Brabantse dorp Zevenbergschen Hoek. Dat een perfect afgestemde combinatie van kleuren aan onze koningin besteed is, weten we als geen ander.

Vandaag droeg Máxima een simpele, maar elegante poederroze top met een beige pantalon. Dankzij de nauwgesloten top en wijdvallende broek is de outfit prachtig in balans. Beide kledingstukken hebben we nog niet eerder bij de koningin gezien. Bij enkel een nieuwe outfit blijft het overigens niet, want ook het prachtige grote collier met bijpassende oorbellen is ons onbekend. Een mooi debuut zo op de valreep, voor deze nieuwe outfit en sieradenset.

Zevenbergschen Hoek

’s Ochtends arriveerde Máxima per auto in het Brabantse dorp. Daar werd ze warm onthaald, zowel door de bewoners als door het heerlijke zomerzonnetje. Ze begon haar bezoek bij de streekwinkel, waar echte producten uit de regio worden verkocht. Het dorp verneemt de gevolgen van de vergrijzing: veel jongeren trekken weg vanwege gebrek aan voorzieningen, en de vraag naar zorg neemt toe.

In het teken van dit thema bezocht Máx een woonzorgcentrum en ging zij in gesprek met een aantal oudere bewoners. En welke activiteit is niet weg te denken in een woonzorgcentrum? Juist, bingo! De koningin nam plaats bij het bloedstollende geluksspelletje en kreeg de grote verantwoordelijkheid om de bingo’s te controleren. Máxima vervolgde haar weg door het dorp en bezocht onder andere de speeltuin, waar jong en oud elkaar ontmoeten, en de moestuin van een 98-jarige bewoner. Een prachtige afsluiter van het werkseizoen als je het ons vraagt!

Bron: Blauw Bloed, Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst

Laatste nieuws