Eloise is weer terug op Hollandse bodem

De gravin heeft The Big Apple weer verruild voor haar vertrouwde thuisland.

Gravin Eloise van Oranje is weer terug in ons Tulpenland. Begin april stapte de jongedame op het vliegtuig om New York te ontdekken, een groot avontuur waar we via de socials allemaal van hebben kunnen meegenieten. De afgelopen maanden zijn omgevlogen en inmiddels staat Eloise weer vertrouwd met haar beide beentjes op Nederlandse grond.

Back in town

Gisteren zagen we via Instagram Stories dat Eloise weer thuis is. Ze deelde daar een foto in haar vertrouwde vintagekledingwinkel My Lima Lima, die ze begin dit jaar samen met haar moeder, prinses Laurentien, heeft geopend. In een comfy outfit bestaande uit een zwarte sportlegging en een zwart-witte trui zien we Eloise in de Haagse winkel. ‘Zo fijn om terug te zijn hier’, schrijft de gravinfluencer bij de foto. En dat snappen we, want ondanks dat een wereldstad als New York aanlokkelijk klinkt, is het toch fijn om dicht bij je familie te zien, non?

Toekomstplannen

Nu Eloise weer terug is in Nederland kunnen we niet wachten om te zien wat de gravin zal gaan ondernemen. Ze heeft immers haar stage in New York succesvol afgerond en de zomer staat voor de deur. Welke plannen zal ze hebben voor de komende periode? Wellicht staat er opnieuw deelname aan een tv-programma op de agenda, zoals toen ze een tijd geleden in Het Perfecte Plaatje op Reis de sterren van de hemel fotografeerde.

Genieten

Voor nu lijkt het erop dat Eloise eerst gaat genieten van het weerzien met haar geliefden. Naast de foto in de kledingwinkel deelt ze ook een foto van een gezellig gedekte eettafel in de buitenlucht, want daar leende de dag zich natuurlijk perfect voor. We zijn benieuwd wat we allemaal van de gravin gaan zien zodra ze de jetlag te boven is. Hoe dan ook, welkom terug, Eloise!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst , Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws