Maakt het leven mooier

Gender reveal: wordt Monaco's nieuwste royal baby een jongetje of meisje?

Krijgt prinses Stéphanie er een kleinzoon of kleindochter bij?

De Grimaldi's verwachten binnenkort alwéér familie-uitbreiding, want de zoon van prinses Stéphanie, Louis Ducruet, krijgt samen met zijn vrouw Marie een tweede kindje! Op Instagram verklapt het stel nu alvast wat het geslacht wordt.

Gender reveal

Onlangs kondigden Louis en Marie aan dat zij hun tweede kindje verwachten. Dit deed het stel met een schattige foto van hun dochtertje Victoire en hond Pancake, met daarbij de tekst: “Pancake en Goudlokje hebben een aankondiging te maken… ze verwachten een nieuw broertje of zusje, de familie groeit 😍❤️”.

Enne, inmiddels weten we ook of Victoire er een broertje of een zusje bij gaat krijgen: "It's gonna be a... GIRL 🌸", schrijft Marie op Instagram. Daarbij deelt ze de zoete beelden van de gender reveal party, compleet met ballonnen en confetti.

Ligt het nou aan ons, of lijkt Louis zich op de laatste foto toch ietwat beduusd achter de oren te krabben? Ach ja, hij heeft in ieder geval hond Pancake nog om wat steun bij te vinden te midden van al die meiden...

Groot gezin

De aankondiging van Marie's tweede zwangerschap kwam niet écht als een verrassing. Toen hun eerste dochtertje namelijk negen maanden oud was, hield Hello! Magazine een exclusief interview met Louis en Marie. En wat bleek? Vooral de man des huizes droomt van een groot gezin. De komst van Victoire opende voor het stel de deur naar het gezinsleven. “Victoire is zo’n schattig kind”, stelde Marie destijds. “Ze heeft ervoor gezorgd dat we er nog één willen. Twee kinderen zouden voor mij perfect zijn.” Louis deed daar vervolgens nog een schepje bovenop: “We willen graag dat onze kinderen geen groot leeftijdsverschil hebben. We zullen zien wat de toekomst brengt!”

Voor prinses Stéphanie zal dit haar tweede kleinkind worden. En wij twijfelen er niet aan dat ook zij enorm uitkijkt naar de komst van de kleine spruit: als je dan tóch oma bent, dan maar van een hele kudde, non?

Bron: Instagram @marieducruet, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld