Maakt het leven mooier

Charlene steelt wéér de show in twee fantastische jumpsuits

Charlene en jumpsuits: het is een combinatie die inmiddels niet meer weg te denken is uit het land van royal fashion. De afgelopen tijd verscheen de prinses al regelmatig in de mooiste broekpakken, maar afgelopen weekend werden we zelfs verblijd met maar liefst twee prachtige creaties.

Charlene steelt wéér de show in twee fantastische jumpsuits

Prinses Charlene en prins Albert hebben weer een druk weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag stonden er namelijk twee activiteiten op de planning waar het stel acte de présence moest geven. En, zoals we van de Monegaskische prinses gewend zijn, deed Charlene dat weer in twee piekfijne outfits.

Op de waterfiets

De haven van Monaco stond dit weekend in het teken van een bijzondere wedstrijd. Bij The Crossing: Calvi-Monaco gingen verschillende teams de uitdaging aan om van Calvi naar Monaco te racen per waterfiets. Allemaal in naam van de Princess Charlene of Monaco Foundation, dus ook de prinses zelf moest natuurlijk even haar gezicht laten zien.

Samen met Albert verscheen ze op het Larvotto-strand om de sporters aan te moedigen. En daar hoort natuurlijk ook een luchtige, zonnige outfit bij. Char koos voor een jumpsuit van Diane von Furstenberg met vrolijk patroontje en opengewerkte hals, en droeg daarbij een chique zwarte zonnebril van Louis Vuitton. Zomer ten top!

De modieuze Charlene poseert met de sporters (Beeld: NL Beeld / The Photo One)
Stijlvol en chique, die Louis Vuitton zonnebril van de prinses (Beeld: NL Beeld / The Photo One)

The Crossing: Calvi-Monaco is een jaarlijks sportevenement dat door de Princess Charlene Foundation wordt georganiseerd. Deze stichting heeft als doel om bewustwording te creëren voor de gevaren van verdrinking, en om meer kinderen wereldwijd te leren zwemmen.

Albert en Charlene aan de picknick

's Avonds stond er opnieuw een activiteit voor het prinselijk paar op de planning. Samen met ongeveer 900 inwoners waren Albert, Charlene en hun kinderen aanwezig in het Prinses Antoinette Park, waar de jaarlijkse traditionele picknick van de Monegasken werd gehouden. Deze picknick, vol met dans, muziek en natuurlijk lekker eten, markeert het einde van de zomer en brengt de gemeenschap van Monaco samen.

Uiteraard moest er een kleine outfit-switch gedaan worden: Albert verruilde zijn sportieve polo voor een formeel jasje, en ook Charlene trok een ander jumpsuit aan. Een felrood exemplaar dit keer! Blijkbaar is dat een favoriete kleur van de prinses, want een tijdje terug droeg ze ook al een een vurig rood broekpak bij de opening van een tentoonstelling. Dit keer maakte ze de look af met een cognackleurige riem en pumps, en in haar oren draagt ze gouden hangers van het merk Vanrycke. Prach-tig!

De Monegaskische royals worden verwelkomd met een traditionele dans (Beeld: NL Beeld / The Photo One)
Het hele gezin ziet er weer piekfijn uit (Beeld: NL Beeld / The Photo One)

Zoals we inmiddels gewend zijn, was ook de jonge prinses Gabriella weer van top tot teen in designer gehuld. Zij droeg een witte jurk van Polo Ralph Lauren, gecombineerd met zilverkleurige sandaaltjes van Christian Dior.

En Prins Albert en zoontje Jacques? Die besloten om voor matching outfits te gaan. Beide heren droegen voor een donkerblauwe blazer met beige pantalon, en kozen zelfs allebei voor vergelijkbare zwarte loafers. Zo vader, zo zoon!

Royalty
  • NL Beeld