Maakt het leven mooier

Holly Mae Brood gooit hoge ogen bij première De Break-Up Club

Zet 12 september maar vast in de agenda. De nieuwe romcom De Break-Up club, met Holly Mae Brood in de hoofdrol, wil je zeker zien!

Holly Mae Brood

Gisteravond was de première van de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm De Break-Up club, waar Holly Mae Brood hoge ogen gooide. En terecht! De actrice werd bekend van Goed tijden slechte tijden en heeft sindsdien rollen gespeeld in films en series zoals Foodies, Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn, Meisje van plezier en natúúrlijk PATTY. “Ik mag alleen maar heel blij zijn, ik mag alleen maar toffe projecten doen”, vertelt de actrice.

Lovende kritiek

“Holly gaat als een gek volgens mij! De ene serie naar de andere film”, zegt Oscar Aerts tijdens de première. Ook medespeler Juvat Westendorp is lovend: “Holly is gewoon fantastisch. Elke keer als ik haar zie ben ik zo verbaasd over hoe ontzettend goed ze het doet.” Dick Maas noemde haar niet voor niets de nieuwe Monique van de Ven. “Ze heeft een zeldzame star quality.”

Showbizz

Holly heeft de showbizzwereld op jonge leeftijd leren kennen. "Ik heb altijd wel geweten dat papa en mama (Herman Brood en Xandra Jansen, red.) in een soort spotlight stonden. Maar dat was gewoon zo en dat was prima. Ik denk dat het scheelt dat mijn moeder daar altijd ontzettend relaxed mee omging, en daarin totaal niet schreeuwerig was."

Bekend worden

Die nuchterheid heeft Holly ook in zich. "Bekend worden – zoals mensen dat nu soms omschrijven als doel – is nooit mijn ambitie geweest. Daar gaat het wat mij betreft niet om. Ik besef heel goed dat ik geluk heb gehad door al op jonge leeftijd te weten wat ik wilde worden en wat mijn passie was, en dat ik daar mijn werk van kon maken.”

Buitenland

Of Holly haar ambitie gaat voortzetten in het buitenland weet ze nog niet zeker. “De laatste tijd denk ik weleens na over of ik het niet zou willen proberen in het buitenland maar ik krijg hier nu ook super veel mooie kansen en super coole dingen om te doen. Dus wie weet, we gaan het zien”. Dat belooft veel goeds.

Holly Mae Brood is vanaf 12 september te zien in de romcom De Break-Up Club. Wij kunnen niet wachten!

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld