Maakt het leven mooier

Jan Dulles en Caroline Mol staan stil bij geboortedag overleden dochtertje

Vandaag is een bijzondere dag voor Jan Dulles en zijn vrouw, Caroline Mol. Het is namelijk de geboortedag van hun eerste dochtertje, Donna. Zij kwam eind 2020 te overlijden door een scheurtje in haar middenrif. Ze zou vandaag vier jaar geworden zijn, en daarom zetten zij haar samen met dochtertje Lina in het zonnetje.

Jan Dulles en Caroline Mol

Het is de grootste nachtmerrie van elke ouder: afscheid moeten nemen van je kindje. Het overkwam Jan Dulles en Caroline Mol, die in 2020 hun dertien weken oude dochtertje Donna verloren. Vandaag is het precies vier jaar geleden dat zij werd geboren. Daarom delen zowel Jan als Caroline vandaag een kort bericht over deze verdrietige dag.

Zingende Lina

"Grote zus Donna zou vandaag 4 jaar zijn geworden. Een verdrietige gedachte maar voor Lina is een verjaardag een verjaardag", laat Jan Dulles vandaag weten bij een video op Instagram.

In de beelden is te zien hoe Lina, hun dochter die eind 2021 ter wereld kwam, een 'verjaardags-medley' zingt bij het grafje van haar grote zus.

Verjaardag in heaven

Ook Caroline Mol staat op haar Instagram-account bij de dag met een lieve set foto's van de kleine Donna. "Happy birthday in heaven ons allerliefste, mooiste meisje", schrijft ze bij de kiekjes.

"Maak er een feestje van daarboven. We houden van je", sluit ze haar bericht af. Zowel Jan als Caroline kunnen in de comments op veel steun van hun volgers rekenen. Zo steken onder meer Annemarie Keizer en Monique Westenberg hun vriendin een hart onder de riem in de reacties.

Trouwdag

Hoewel het overlijden van Donna erg verdrietig is, heeft deze dag voor Jan en Caroline ook nog een bijzonder liefdevol randje: het is namelijk precies een jaar geleden dat het paar in het huwelijksbootje stapte!

“Komt tijd, komt raad. Wat ons breken wil is wat ons sterker maakt", schreef de 3Js-zanger destijds bij de romantische kiekjes.

"Vandaag is onze trouwdag. De geboortedag van onze dochter Donna. Haar leven was kort maar heeft ons voor altijd verbonden. Met elkaar en met onze vrienden. Dat vieren wij vandaag. We danken jullie voor alle positiviteit."

Grootste liefde

In gesprek met Beau Monde, eind 2022, sprak Jan nog vol liefde over zijn echtgenote. Z'n grootste liefde waren zijn duidelijk z'n kinderen én natuurlijk Caroline. "In het begin dacht iedereen in mijn omgeving: dat wordt niets tussen die twee, want Caroline is alles wat ik niet ben en andersom: ik ben rustig, praat weinig en zeg eigenlijk nooit wat ik ergens van vind, dat laat ik liever in het midden. Caroline is juist heel aanwezig en open, kletst de hele dag door, geeft eerder te veel dan te weinig informatie. Wat ervoor heeft gezorgd dat ik een beetje uit mijn schulp ben gekropen." Aww!

Beau Monde wenst het stel vandaag natuurlijk veel liefde en sterkte toe.

Celebrity
  • RTL, AD.nl, Beau Monde archief
  • NL Beeld