Maakt het leven mooier

Malgosia had spijt na B&B Vol Liefde reünie: 'Achteraf beter niet kunnen doen'

Love her or hate her: Malgosia was zonder twijfel de smaakmaker van B&B Vol Liefde. De deelneemster nam vaak geen blad voor de mond, en tijdens de reünie gingen haar veelzeggende blikken het internet over. Maar achteraf was er toch iets waar ze spijt van had, onthult ze in gesprek met De Telegraaf.

Malgosia had spijt na B&B Vol Liefde reünie

Als er iets is wat Malgosia kenmerkt, dan is het wel dat ze altijd onbeschaamd zichzelf is. De B&B Vol Liefde deelneemster werd één van de meest spraakmakende figuren van het seizoen, en aan zelfverzekerdheid ontbreekt het haar absoluut niet. Toch onthult Malgosia in gesprek met De Telegraaf dat ze na de reünieaflevering niet al te blij was met haar eigen uiterlijk.

Ouder geschat

Malgosia vertelt dat ze zich veel jonger voelt dan ze eigenlijk is, mede dankzij haar hoge energielevel. Maar of ze ook jonger wordt geschat? "De meesten geven me geen 51 jaar, maar na de reünie werd ik op sociale media juist ouder ingeschat. Dat heeft alles te maken met verkeerde visagie en belichting."

De B&B deelneemster had het ontzettend druk en wilde tijd besparen, en daarom had ze een visagist ingehuurd. "Achteraf had ik ’t beter niet kunnen doen. Al wil ik haar niet de schuld geven. Ik ken mijn gezicht het beste, dus ik had mezelf gewoon moeten opmaken."

Beautygeheim

Ook verklapt Malgosia haar beautygeheim aan De Telegraaf: "Het allerbelangrijkste is dat een vrouw goed in haar vel zit. Je kunt jezelf prachtig opmaken en aankleden, maar dat gaat je niet helpen als je moe of depressief bent."

'Overhypte' beautyproducten, daar doet ze niet aan. "In Polen woon ik vlakbij een bos, dus ik gebruik gewoon mijn eigen kruiden. Ik maak van brandnetels en roomboter mijn dag- en nachtcrème. De boter maak ik van zelfgeklopte geitenmelk. Ik badder er zelfs in, net zoals Cleopatra. Zij stond bekend om haar prachtige huid en nam regelmatig een bad van geitenmelk. Ook weiger ik kraanwater te drinken in Nederland. Ik heb in Polen mijn eigen bronwater, dat komt rechtstreeks uit de bergen. Dit neem ik in flessen mee naar Nederland." Tja, ieder zijn ding, non?

'Sommigen vinden dat ik met modder gooi, maar ik heb het recht om boos te zijn op Albert.'

Zelfverzekerdheid

Als er iets is waar de B&B deelneemster trots op is, dan is het wel haar zelfverzekerdheid. "Dagelijks krijg ik honderden berichten van vrouwen die mij vertellen dat ik een sterke en krachtige vrouw ben. Ze noemen me zelfs een icoon", vertelt ze.

Malgosia merkt dat veel vrouwen nog erg onzeker zijn, en dat vindt ze spijtig. "Vrouwen moeten zichzelf niet verstoppen. Ze moeten zich juist uitspreken, zeker tegen een man! Sommigen vinden dat ik met modder gooi, maar ik heb het recht om boos te zijn op Albert. Ik weet wat ik heb meegemaakt en ik mag het op mijn manier verwerken. Misschien is hij ervan geschrokken, maar het is voor hem ook een levensles geweest. Ik denk dat hij hierdoor beter is gaan communiceren."

Ze sluit af met een mooie les voor de lezers: "Durf je emoties te tonen. Het geeft geen zin om alles op te kroppen. Ik ben liever boos op Albert dan dat ik onnodig lang met deze emoties rondloop."

Entertainment
  • De Telegraaf
  • Videostill B&B Vol Liefde