Glamour met een knipoog

Marco Borsato en Leontine delen liefdevolle beelden samen: 'Love you'

Leontine en Marco gingen in 2020 na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar. Dat was natuurlijk een zware periode, maar tijd kan de pijn verzachten. Vier jaar later kunnen de twee gelukkig nog altijd goed met elkaar overweg. Op Instagram deelt Leontine een zoete video samen met haar ex-man.

Marco en Leontine delen liefdevolle beelden samen

Zaterdag was het groot feest voor de familie Borsato, want Jada Borsato vierde haar 21ste verjaardag. Moeder Leontine deed natuurlijk uitgebreid verslag van deze bijzondere dag, en daar hoorde ook een lieve video met Marco bij.

Video

Veel jonge vrouwen kiezen tegenwoordig voor een groot 21-diner om hun 21ste verjaardag te vieren, en in huize Borsato was dat niet anders. Voor Jada’s verjaardag werd een uitgebreid diner georganiseerd - met lekker eten, drinken en een feestelijke aankleding in Italiaanse sferen. Op de foto’s en video's die Leontine deelt, zien we Jada stralen te midden van al haar vriendinnen en andere dierbaren.

Wie ook op de party aanwezig was? Vader Marco, natuurlijk! In een zoete video zien we hoe Marco en Leontine hun dochter een kus toesturen via de camera. "We love you, Jada", staat erbij geschreven.

Het is lang geleden dat we het voormalige echtpaar samen zagen. Des te fijner om te weten dat ze dus nog altijd samen door één deur kunnen!

Scheiding van Leontine en Marco

Vier jaar geleden stond het leven van Leontine Ruiters op zijn kop toen ze scheidde van Marco Borsato. Een turbulente en zware tijd volgde, die veel pieken en dalen kende. Eerder vertelde Leontine in Open Kaart met Robbert Rodenburg al openhartig over deze periode, en over de depressie die ze opliep. “Ik heb me de eerste twee jaar na de scheiding best wel fijn gevoeld. Ik stond onwijs achter mijn keuze. Dat doe ik nu nog. Maar het echte verwerken en het besef dat je geen gezin meer bent, hakte er op een gegeven moment echt in”, vertelde ze destijds. “Ik heb me toen heel slecht en depressief gevoeld. Dat was voor mij heel angstig. Ik was weleens down, maar depressieve gevoelens had ik nog nooit gehad. Dus daar schrok ik heel erg van.”

Gelukkig heeft Leontine deze moeilijke periode achter zich kunnen laten. Ze benadrukte in het gesprek dat er nog altijd veel liefde tussen haar en Marco bestaat, en voegde toe: “Marco is een grote liefde geweest, en ik geloof dat er nog een grote liefde op mijn pad komt.”

Celebrity
  • Instagram @leontineborsato, Shownieuws
  • NL Beeld