Marco Borsato vertelt: ‘Leontine en ik hebben het weer gezellig’

‘De liefde is er altijd geweest en altijd gebleven’, aldus de zanger.

Het leek er de afgelopen tijd al op dat Marco en Leontine Borsato weer voorzichtig samen aan het komen waren. Ze werden steeds vaker gespot, en nu heeft Marco aan De Telegraaf gehint op een verdere verzoening van de twee.

Zonvakantie in Ibiza

Ze hadden een huwelijk van bijna 22 jaar, dat begin vorig jaar op de klippen liep. Al vrij snel daarna werd duidelijk dat het duo ook van de nieuwe situatie flink baalde. Zo noemde Marco de scheiding al ”de grootste fout die hij heeft gemaakt. Het kon dan ook niet uitblijven dat de twee toch weer naar elkaar gegroeid zijn.

Vorige maand werden de twee bovendien gespot tijdens een romantische vakantie naar de zon in Ibiza. En nu heeft Marco aan De Telegraaf laten weten dat het “duidelijk moge zijn dat de zon letterlijk en figuurlijk weer is gaan schijnen”. Tegelijkertijd vertelt hij ook over de keerzijde van de opnieuw opbloeiende relatie. “We houden het zo low key mogelijk, maar dat valt niet mee. Het is volstrekt onmogelijk als ze je ‘s ochtends opwachten bij je huis. We kunnen het dan niet ontkennen.”

Opnieuw op eerste date

Marco durft nog niet te voorspellen of de relatie weer helemaal wordt zoals vroeger. Maar verder blijft hij positief. “De liefde is er altijd geweest en altijd gebleven. We zijn nu alles aan het herontdekken.” Ook spreekt de zanger vol liefde over het opnieuw opbouwen van zijn relatie met Leontine. “Het is ontzettend leuk om opnieuw op eerste date te gaan met de vrouw van wie je houdt”, vertelt hij. Vrienden en familie van het stel lijken er ook nog altijd op te rekenen dat het helemaal goed gaat komen met hun relatie. Zij lijken nu dan ook gelijk te krijgen.

Band blijft sterk

De liefde tussen Marco en Leontine is nog steeds duidelijk merkbaar. Vorige maand zette de zanger zijn ex-vrouw ter ere van Moederdag in het zonnetje met een liefdevolle video. “We zijn nog steeds één gezin… The five of us“, schreef de zanger erbij. Hierop reageerde Leontine met een emotionele boodschap: “Lieve Marco, dankjewel voor dit prachtige, liefdevolle filmpje. Moeder zijn van onze kids is het mooiste kado ever. Hou van jullie.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws