Glamour met een knipoog

Herfst essentials die dit seizoen niet in je garderobe mogen ontbreken

De herfst is eindelijk écht begonnen - het wordt koud, de bomen kleuren roodroze en donkere wolken verzamelen zich boven ons kikkerlandje - en dat betekent dat we weer volop kunnen nadenken over onze herfstgarderobe!

Herfst essentials

Om je kledingkast klaar te stomen voor het gure weer, hebben we de musthave herfst essentials voor in je garderobe op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar trendy items of inspiratie voor fashionable en comfortabele outfits - er is voor ieder wat wils!

Knitwear

Knitwear is je partner in crime tijdens de gure herfstmaanden. Het liefst in een oversized model want als het op silhouetten aankomt, is oversized nog steeds trending. Dubbele cardigans, blouses met truien of een grote sjaal om je schouders gewikkeld - het kan allemaal! En met een lekker vest of een grote trui kun je je favoriete zomerjaponnetjes ook gewoon nog blijven dragen. Dubbele winst!

Capes en mantels

Omgeknoopt of gedrapeerd over de schouder - de cape zagen we veelvoudig terugkomen op de catwalk voor dit najaar. Een prachtig item om je outfit te upgraden naar een krachtige look én om jezelf warm te houden! Datzelfde geldt overigens voor mantels - een super chique en warme klassieker.

De midi-rok

Het is niet voor niets een lievelingsitem van veel royals - de midi-rok is chic, flatteus en makkelijk te combineren. Draag hem met een leren jack, oversized coltrui of cropped modelletje en je hebt een warme, fashionable outfit!

Warme boots

Niets is vervelender dan koude, natte voeten in je schoenen. Gelukkig zijn leren laarzen een terugkomend item op de runways. Chelsea boots, veterlaarsjes, kniehoge modellen of combat boots - een stel warme laarzen mag niet ontbreken in jouw garderobe. Praktisch én stijlvol!

Oversized jassen

Of het nu gaat om een volumineuze puffer coat of een wollen mantel - een oversized jas is niet alleen stylish maar ook comfortabel. Grote jassen met opvallende silhouetten waren niet weg te denken op de catwalks van dit seizoen.

Statement accessoires

Grote, opvallende oorbellen, chunky kettingen en statement riemen domineren de herfst- en wintermode van 2024. Zelfs de meest eenvoudige outfits geef je een glamoureuze uitstraling met de juiste accessoires.

De blazer

Er gaat niets boven een mooie blazer. Vooral in de herfst, want je kunt hem op verschillende manieren combineren. Met een dikke trui, zijden blouse, mini-dress of op een (midi-)rok - de klassieke blazer geeft hoe dan ook een chique touch aan je look!

Tijd om je garderobe aan te vullen met wat mooie eyecatchers! Of je nu houdt van klassiek en glamoureus of een gewaagde look - met deze essentials kom je de herfst comfortabel en stijlvol door.

Fashion
  • Beau Monde archief, Cosmo Politan, Vogue, Elle
  • Adobe Stock