Glamour met een knipoog

De mooiste looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2024

Nederlandse sterren schitterden in hun mooiste outfits tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Carré donderdagavond. Van raketten tot glitterende honden - een aantal opvallende verschijningen sierden de avond!

Gouden Televizier-Ring gala 2024

Bekend Nederland pakte donderdagavond massaal uit - de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring was een spektakel met flamboyante outfits en op vallende make-up looks. Verschillende BN'ers én koninklijk bezoek schitterden in prachtige ensembles, en Janny van der Heijden verzorgde een wel heel bijzondere vertoning op de blauwe loper!

Eloise van Oranje

Ook het Koninklijk Huis werd vertegenwoordigd tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring - Eloise van Oranje verscheen in een schitterende japon op het glamoureuze event. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is niet vies van een rode loper-feestje, en dat liet ze tijdens het gala wel weer blijken met haar glitterjurk!

Wij zijn wel benieuwd: zou Elo met deze look een stiekeme knipoog hebben willen maken naar de hele badpakken-rel van vorig jaar? Either way een fantastische outfit!

Janny, André & Nhaan

Niet alleen André van Duin, ook hondje Nhaan mocht Janny van der Heijden vergezellen tijdens het gala - geheel in stijl! Het duo pronkte met een matching glitter-ensemble. André had voor de gelegenheid een donkerblauwe smoking uit de kast getrokken. Awh!

Janny, André en Nhaan op de blauwe loper. (Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst)

Nikki de Jager

Ze verscheen in een prachtige outfit, oorspronkelijk uitgezocht voor het uitdelen van de punten op het Songfestival. Nikkie de Jager mocht de prijs voor beste presentator uitreiken aan niemand minder dan Tim Hofman, en dat deed de beauty guru in dit schitterende pak!

Miljuschka Witzenhausen

Tv-chef Miljuschka zorgde voor een opvallende look met haar explosie van kleur. De tule bij haar schouders is een echte eyecatcher!

Miljuschka Witzenhausen op de blauwe loper. (Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst)

Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver wist de aandacht te trekken in een wel heel speciaal design. Vorig jaar koos ze voor een papieren jurk en dit jaar pronkte de presentatrice in een bijzonder ruimtelijk uniform. Met haar japon in de vorm van een raket oversteeg ze iedereen - letterlijk en figuurlijk!

Lize Korpershoek & Tim Hofman

Wat zag ze er prachtig uit! Lize Korpershoek straalde in een prachtig pak tijdens het Gouden Televizier-Ring gala, samen met haar vriend, Tim Hofman, die ook in een opvallend pak verscheen. Hij mocht de Televizier-Ring Presentator voor de derde keer in ontvangst nemen. Wauw!

Het regende prijzen in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam - tijdens het Gouden Televizier-Ring gala werden er maar liefst zeven prijzen uitgereikt! De Gooische Vrouwen hadden de eer om de grote winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2024 bekend te maken: Dwars door de Lage Landen. Daarnaast sleepten Tim Hofman, Frank Lammers, De Joodse Raad, Merel Ek, de Fomo Show en H3L een prijs in de wacht.

Celebrity
  • NU.nl, Linda, Blauw Bloed
  • NL Beeld