slogan

Online praten we gewoon verder met Tygo Gernandt

::

Online praten we gewoon nog even verder met onze Man of Style, Tygo Gernandt. Lees het hele interview nu in Beau Monde, of scroll door naar beneden en bekijk het via Blendle, ook leuk.

Droom je van een Rolex?

“Haha, nee. Laatst kreeg ik een Hamilton-horloge. Een heel mooi zwart klokje, maar ik draag het alleen tijdens chique gelegenheden. In de creatieve branche waarin ik werk, is iedereen gewend aan callsheets. Afroepbladen, noem ik ze. Ze bepalen hoe laat ik waar moet zijn en ook op de set hoor ik steeds: ‘Nog vijf minuten!’ Het maakt dat ik al veel meer met tijd bezig ben dan ik zou willen zijn. Horloges skip ik liever.”

Hoe bedoel je? Mooi horloge? Ontzettend bedankt Hamilton! #hamilton

Een foto die is geplaatst door Tygo Gernandt (@tygo_gernandt) op

Slip of boxer?

Liever niks! Als het moet, dan strakke boxers.

Was zo een vette shoot voor het ketelhuis!! #naakt Een video die is geplaatst door Tygo Gernandt (@tygo_gernandt) op

Parfum als aanvulling op je look?

“Al twintig jaar dezelfde, het schuine, groene flesje van Kenzo (€ 39,95 via Bol.com). Geen idee hoe ‘ie heet. Heb ik een keer een ander geurtje op dan duwen vriendinnen me tijdens een knuffel van zich af. ‘Ga weg joh, jij bent Tygo niet.’ ”

We doen een modequiz!

Wie is hoofdontwerper bij Chanel? “Ach, hoe heet ze? We zijn goed bevriend. Hebben laatst nog samen gegeten. Liefje is het. Echt een zacht mens. We zijn goede vriendjes.” Karl Lagerfeld. “Euh, juist. Dat zeg ik.”

© fotografie Dario & Misja, styling Tommy Driessen, visagie Marije Rosenbach

Ronde twee!

Noem drie Nederlandse ontwerpers. “Hans Ubbink. Die mooie pakken maakte, maar daarmee is gestopt. Het meisje achter OntFront. En... Jonathan Christopher. Het lukt me niet meer namen uit mijn hoge hoed te toveren. Maar vraag me wat mijn favoriete film is en ook dat weet ik niet. Zulke zaken weet ik niet uit mijn register te trekken.”

© fotografie Dario & Misja, styling Tommy Driessen, visagie Marije Rosenbach

NU OOK IN BEAU MONDE