slogan

Girls Day Out-gids: Up-to-date coupe

::

Of het nu gaat om een nieuwe look, een verwenbeurt voor je haar, het vinden van het perfecte stylingsproduct of een damn good geknipte coupe, bij Salon B ben je aan het juiste adres.

Laat je verassen door de unieke Salon B beleving en een advies dat het verschil maakt! Alle haarstylisten zijn zelfstandig ondernemer en werken volgens de Salon B filosofie: het creëren van mooi, sexy haar dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid. Het B Creative team werkt backstage bij internationale fashionshows en fotoshoots en inspireert de haarstylisten met de allerlaatste trends. Ze zijn dus altijd up-to-date en goed getraind om die kennis te vertalen naar een mooie look waar u zich lekker bij voelt.

Beau Monde arrangement Een heerlijke wasmassage van 15 minuten, een uitgebreide knipbehandeling inclusief drogen en stylen, een verzorgende kleur & glansbehandeling.

Prijs: van 120,- voor 65,- p.p. Locaties: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oud-Zuid, Arnhem, Haarlem en Hilversum.

Maak telefonisch een afspraak bij de salon naar keuze o.v.v Beau Monde. De actie geldt t/m 31 augustus 2013. Kijk voor meer informatie op www.salonb.nl