slogan

Hoe is het nu met de ex'en van prins Harry?

::

Het is destijds niet voor niets uitgegaan met de Royal Redhead, maar temidden van Meghan Mania zullen zijn ex-vriendinnen misschien toch wel eens denken: 'Als het nou eens anders was gelopen…'

Harry heeft niet bepaald als monnik geleefd en een riant amoureus CV opgebouwd. Dat bestaat vrijwel geheel uit blondines met lang haar, wat het best opmerkelijk maakt dat hij zich uiteindelijk heeft verloofd met een brunette. Hoe is het nu met de dames die ooit wellicht hebben gedroomd van trouwen met het 'piece of rough' van de Windsors?

Ellie Goulding

Zangeres Ellie en Harry kennen elkaar al jaren, ze zong zelfs op het feest voor zijn 30ste verjaardag, op uitnodiging van prins William. Ze trad ook op bij de afsluiting van Harry's Invictus Games. Vertrouwde lichaamstaal, gefrut onder dekentjes voor zijn polowedstrijd, zoen als afscheid: de prins en zij hebben leuk gedatet. De Assepoesfactor was hier enorm: Ellie's moeder werkte in een supermarkt, haar stiefvader is truckchaufferiur en haar biologische vader nergens meer te bekennen.

Natalie Pinkham

Presentator en showtijger Natalie Pinkham leerde Harry in 2003 kennen via haar toenmalige vriend, rugby'er Matt Dawson. "Ik was er al heel snel achter dat hij een doodnormale jongen was," zegt ze. Harry was destijds smoorverliefd op haar en ze liet zich welwillend door hem bepotelen. Tot een serieuze relatie kwam het niet. Natalie is een jaar of zeven ouder en inmiddels getrouwd met een ander. Hopelijk heeft Meghan dit fijnzinnige kiekje even gegoogeld. Of niet, natuurlijk.

Cassie Sumner

Potentieel voetbalvrouw en blootmodel Cassie (in het jurkje met het printje) is het soort vrouw waar Buckingham Palace het warm van krijgt. Ze leerden elkaar in 2004 kennen in Chinawhite, een club die destijds bekend stond als het Sodom en Gomorra van Londen. "Hij maakte oogcontact en nodigde me uit aan zijn privétafel," zegt ze. "Het duurde niet lang of hij schoof tegen me aan en ik voelde zijn handen over mijn dijen gaan. Hij leek gefascineerd door mijn borsten want daar keek hij vaker naar dan naar mijn gezicht. En hij vroeg steeds of we niet ergens heen konden gaan. Dat ik 'doe niet zo mal' zei, leek hem alleen maar aan te moedigen."

Kans op een echte romance was er overigens niet: Cassie heeft een kleurrijk liefdeleven en had onder andere een affaire met James Hewitt, een van de minnaars van Harry's moeder prinses Diana. "Ik zie me nog niet op de thee komen met Charles en Camilla," zegt ze, wat getuigt van ongekende zelfkennis.

Caroline Flack

Caroline won in 2015 'Strictly Come Dancing', presenteert 'The X Factor' en vermeldde haar romance met Harry in 2009 in haar autobiografie. "Natalie Pinkham stelde hem aan me voor. Ik had hem nog nooit ontmoet dus ik dacht: 'O, best opwindend'. De kans dat je een prins ontmoet is zo klein dat het raar zou zijn om het niet bijzonder te vinden."

Het stel ging samen uit en Caroline en Harry werden een paar keer gefotografeerd, maar zodra de tabloids er lucht van kregen, was het sprookje uit. "Ik was niet langer Caroline Flack, presentator, maar Caroline Flack, de wilde meid van prins Harry." En daar bedankten ze allebei voor. Caroline heeft nu een nieuwe harige knappe roodharige kerel, in de vorm van dit dotje.

Cressida Bonas

Actreutel, danseres en model Cressida had twee jaar lang een knipperlichtrelatie met prins Harry. Ze werd in 2012 aan hem voorgesteld, door zijn nichtje prinses Eugenie van York, een vriendin van Bonas.

Hoewel het in haar familie wemelt van de dubbele namen, is Cressie vooral een bohochick die kopschuw werd van alle regels rondom het daten van een royal. Het contact liep stuk op een ruzie over het protocol van de bruiloft van Harry's beste vriend Guy Pelly.

Ze mocht er wel heen, maar dan weer niet daar samen worden gefotografeerd en was er naar verluidt 'helemaal klaar mee'.

Cressy werkt als actrice en model, en heeft het nooit meer over Harry. Maar haar instagram na de verloving was... veelzeggend. 

Chelsy Davy

De relatie met Zimbabwaanse Chelsy Davy is de langste en meest serieuze die Harry voor Meghan had. Chelsy, ooit omschreven als 'iemand met een gezicht als een onopgemaakt bed' en Harry waren van begin 2004 tot 2010 samen, al was het ook wel eens even uit.

Ze vierden vele malen vakantie in Afrika en ze hadden het samen heel gezellig.

Iedereen rekende eigenlijk op een verloving – ze had de Queen al eens ontmoet en was bij officiële militaire momenten van Harry - maar Chelsy haakte af.

"De constante aandacht van de media viel me zwaar," zegt ze in The Times. "Het ging op volle kracht, het was getikt en ongemakkelijk. Ik kon daar niet mee omgaan. Ik probeerde een normaal kind te zijn en het was vreselijk."

Chelsy studeerde rechten en kocht in Zimbabwe haar eigen mijn, waar de stenen worden gewonnen voor haar luxe sieradenlijn Aya. Die zien er ongeveer zo uit.

Ze maakt nog altijd deel uit van Harry's vriendenkring en is goed bevriend met zijn nichtje prinses Eugenie. "Ik denk dat we altijd wel vrienden zullen blijven," zei ze in The Times.

 

Foto's © Getty Images, BSR Agency, Crazy Crafty