slogan

Royal Recap: Dít deden de royals deze week

::

De koffers met zonnebrand en zwemkleding werden uitgepakt en de wekker werd weer uit de kast gehaald. Het was work o'clock en voor de jonge royals, tijd voor school. Dit deden de royals deze week:

Nederland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

De jongste prinses, Ariane, vertrok maandag voor haar eerste lesdag op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag op de fiets. Koning Willem Alexander filmde het trotse moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Op Paleis Noordeinde is koningin Máxima bij een bijeenkomst als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas. Minister Van Engelshoven, ambassadeur van Méér Muziek in de Klas en gedeputeerden uit negen provincies spreken over hoe muziekakkoorden in de regio’s ervoor zorgen dat lokale initiatieven meer kans krijgen om provinciebreed te worden opgepakt.

Engeland

Harry was vliegensvlug in onze hoofdstad om zijn nieuwe initiatief Travalyst te promoten

George en Charlotte gingen ook weer in het gareel. Ze gaan beiden naar Thomas's Battersea-school. Charlotte begint aan haar eerste jaar. Spannende dag! 

Hertogin Camilla ontving een portret van zichzelf tijdens de opening van de tentoonstelling Faces. van The Royal School of Needlework. Camilla is beschermvrouwe van de school.

Spanje

De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia ontvingen een delegatie van het Spaanse Comité van afgevaardigden van personen met een handicap en de raad van bestuur van de Academie voor televisiewetenschappen en kunst. De donkerblauwe jurk kocht Letizia bij Maje.

Zweden

Kroonprinses Victoria en prins Daniel bezochten de Electrolux (producent van huishoudelijke apparaten) en de prinses paste haar jurk aan aan het ding achter haar. #Goals

België

De jonge royals van de familie begonnen deze week ook aan hun schoolperiode. Kroonprinses Elisabeth ↓ mocht later deze week beginnen.

 

 

BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM