De 3 mooiste ski gebieden die je gezien móét hebben

Misschien ben je net geweest, of heb je zojuist een skivakantie geboekt... hoe dan ook: deze gebieden moet je gezien hebben. Zet ze op je lijst!

Misschien ben je net geweest, of heb je zojuist een skivakantie geboekt… hoe dan ook: deze 3 gebieden moet je gezien hebben. Zet ze op je lijst!

LEES OOK:  Zien: prinses Estelle (6) suist de piste af

1. Cortina D'Ampezzo, Italië

De Italiaanse Alpen zijn een echte must voor skiërs. Eén van de mooiste pistes ter wereld bevindt zich in dit plaatsje en is bekend als: "de Hidden Valley". Deze afdaling is een tocht langs de Dolomieten, met onderweg uitkijkjes op bevroren watervallen en prachtige natuur.  

2. Mürren, Zwitserland

De Schiltorn in Mürren is op de kaart gezet door een James Bond film. De berg heeft een geweldig panorama en behoort tot de top bezienswaardigheden van de Jungfrau regio. 

3. Chamonix, Frankrijk

Zowel in de zomer als winter een geweldige plek om te vertoeven. Vanaf de Mont Blanc (hoogste berg in de Alpen) heb je een super uitzicht. Bijna alle grote toppen van de bekende bergen zijn te zien. Ook het dorpje van Chamonix schijnt prachtig te zijn, waar de rode gloed van de graniettoppen je tegemoet komt. 

BEELD: iStock

Laatste nieuws