De week van Ellen

Altijd al benieuwd geweest naar hoe een normale week van de hoofdredactrice van hét glamourblad van Nederland eruit ziet...

Altijd al benieuwd geweest naar hoe een normale week van de hoofdredactrice van hét glamourblad van Nederland eruit ziet? Bekijk hier haar Instagramfoto’s. De week van Ellen Litz, hoofdredactrice van Beau Monde.

Feeling blue

adidas Originals Superstar Supercolor W Bold blueVorige week kwam de Supercolor collectie uit van Adidas en Pharrell Williams. Sneakers in maar liefst vijftig verschillende kleuren. Snel beslissen welke kleur je wil, is bijna onmogelijk. Ellen koos uiteindelijk voor Bold Blue en rockte haar paar schoenen met een witte broek. Welke kleur zou jij kiezen?

Feeling blue #adidas #pharrellwilliams #supercolor #blue #50colors50choices

Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Merci Clean Meals

Negen tot vijf? Think again. De werkdagen op de redactie van Beau Monde zijn vaak lang (maar wel gezellig). Je wilt een dag dan niet afsluiten met een ongezonde pizza of makkelijke diepvriesmaaltijd… Maar een snelle hap is wel fijn. Liefst ready-made én gezond.

 

Ons kindje

Yes, het is ons weer gelukt. Bloed, zweet en tranen, maar het het nieuwe nummer ligt weer in de winkel. Met presentatrice Tooske Ragas op de cover. Ren snel naar de winkel voor een exemplaar!

You’ve got mail!

Spannend, de perslancering van de nieuwe herfst/winter tassencollectie TOV Essentials komt er aan. En Ellen is erbij, als VIP natuurlijk.

You’ve got mail! #TOV #InstaSize Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

 

Goodbye Nathalie

Bye bye gaat natuurlijk wel in stijl: tijdens een lunch in het Lloyd Hotel in Amsterdam.

Goodbye Nathalie lunch. Maar forever Team Beau Monde #beaumonde_nl #lunch Een foto die is geplaatst door Ellen Litz (@ellenlitz1) op

Vanaf nu kun je iedere zondag een weekoverzicht van Ellen verwachten. Hou onze site dus goed in de gaten voor nog meer backstage beelden, of volg Ellen en Beau Monde op Instagram.

Laatste nieuws