WIN: 5x shopper + toilettas van All-time Favourites

All-time Favourites: Voor alle power vrouwen, working moms, kantoor-tijgers, sportfanaten, shopaholics, feestbeesten en nobody’s wives.

Lees ook

All-time Favourites: voor alle power vrouwen, working moms, kantoor-tijgers, sportfanaten, shopaholics, feestbeesten en nobody’s wives. En leuk nieuws: je kunt nu bij ons de leukste shoppers winnen!

LEES OOK: 

Ben jij ook altijd druk, on-the-go, heb je een bruisend sociaal leven, sport je en moet dit allemaal op 1 dag? Maar wil je er tijdens al deze activiteiten graag ook nog leuk uitzien?! Dan heb je een shopper nodig waar je hele dag in past. 

Shoppers

De shoppers van All-time Favourites zijn dé ultieme shoppers voor jouw on-the-go-lifestyle. Handig als strandtas, sporttas, boodschappentas of voor werk. Met deze shopper kan je héle dag in 1 tas. Ga stylish van ’t schoolplein (Louboutins in je tas – sportschoenen aan) naar je werk, via de supermarkt (bespaar plastic tasjes – goed voor het milieu!) naar de sportschool en vanaf het vliegveld in één keer door naar het strand. Of naar de kroeg.

Zuurstokroze

In de shoppers van All-time Favourites kan je ontbijtbakje met havermout, je sportspullen voor je spinningklas na werk en dat ene leuke uitgaansshirtje en die laarsjes voor ’s avonds als je met je BFF nog even een afzakkertje in de kroeg gaat doen, meenemen. Je hebt alles bij je, geen stress, je hoeft niet langs huis, laat staan onverhoopt in je zweetshirt naar de kroeg. Hoe overleven mensen zonder grote tas? De shoppers zijn aan de binnenkant voorzien van een zuurstokroze voering. Van buiten stoer en van binnen zacht. Ook zit er in de binnenkant een rits om je kostbare spullen goed op te bergen en een handig koordje waar je de ATF toilettasjes aan kunt klikken. Aan al deze toilettasjes (bij bijna elke shopper hoort een bijpassende toilettas) hangt een geluksdubbeltje.

Zo maak je kans

– Volg ons op Instagram
– Vul onderstaand winformulier in

Laatste nieuws

Zie ook

Bottega Gold Prosecco

[Gesloten] Winactie! Maak kans op de feestelijke Bottega Gold Prosecco

Haal jij alvast deze extra glamourous fles bubbels in huis voor de feestdagen?
Heleen boek

Win! Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Heleen van Royens ‘Moeder, dochter, minnares’

Beau Monde mag tien exemplaren van Heleens nieuwste boek weggeven.
Beste Zangers

[Gesloten] Winactie! 5x het album ‘Beste Zangers seizoen 2021’

Luister de hits van De Beste Zangers keer op keer terug!
Patty Brard najaarscollectie

[Gesloten] Winactie! Maak kans op een pakket met Patty Brards nieuwe najaarscollectie

'Als het buiten guur is, moet je het binnen extra gezellig maken.'