Lori Loughlin en Felicity Huffman voor de rechter, maar zeggen geen woord

En soms is dat maar beter ook.

Lees ook

Felicity Huffman en Lori Loughlin zaten gisteren voor de eerste keer in de rechtbank, nadat bekend was geworden dat zij twee van de ouders waren die universiteiten in Amerika hebben omgekocht. De actrices hebben beiden geen woord gezegd.

LEES OOK: Alleenstaande moeder eist 500 miljard van Lori Loughlin en Felicity Huffman

Lori en Felicity en nog zo'n vijftig andere Amerikaanse ouders zijn ongeveer een maand geleden betrapt door de FBI. Het bleek dat ouders een flink bedrag hebben betaald zodat hun kinderen toegelaten werden op verschillende universiteiten. Lori betaalde bijvoorbeeld een half miljoen dollar om haar kinderen in het roeiteam te krijgen, terwijl ze niet eens sporten. Felicity zou zo'n $15.000 hebben betaald. 

Rechtbank 

Voordat de twee actrices de rechtbank in gingen, leek er nog niets aan de hand. Lori zag er vrolijk uit, schudde wat handen en zwaaide naar haar fans op de stoep. En Felicity ging in stilte onder begeleiding naar binnen. 

Lori en Felicity's kinderen zijn overigens niet geschorst van de scholen en de moeders zelf zijn voorlopig ook nog vrij. Wel moesten ze hun paspoort inleveren en er moest eerst een flink bedrag worden betaald voor hun borgtocht. Lori en haar partner konden $1 miljoen betalen en Felicity $250.000. Ze zijn er dus niet helemaal zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Wordt vervolgd…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Catch it with Kris (@catchitwithkris) op

BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook