Miljuschka Witzenhausen opgelicht en slaapt nu in haar schuur

Ondanks alles blijft ze er wel positief onder.

Lees ook

Miljuschka Witzenhausen is momenteel bezig met een verhuizing van de stad naar het plattenland en dat gaat niet helemaal zonder slag of stoot. De presentatrice is namelijk opgelicht door haar aannemer. Dit vertelt ze in haar column in Flair.

LEES OOK: Dochters Lori Loughlin niet geschorst

Samen met haar vriend Philip en twee kinderen gaat de culinaire presentatrice samenwonen op de boerderij. Het is de bedoeling dat er een grote keuken in komt, zodat Miljuschka daar haar eigen kookprogramma op kan nemen. Dit loopt nu alleen even anders dan gepland. 

Opgelicht

Miljuschka schrijft in haar column dat de verbouwing niet is gegaan zoals ze hadden gehoopt. Ze is door haar aannemer opgelicht en daarom zal alles nu veel langer duren. 'Ik probeer m’n geld via juridische weg terug te krijgen, maar daardoor mag ik de puinhopen van wat mijn badkamer en slaapkamer hadden moeten worden niet aanraken. Dat zou namelijk het bewijs kunnen vernietigen', schrijft ze.

Onderdak

Omdat ze is opgelicht, verloopt de verbouwing nu compleet anders en moest het gezin ander onderdak zoeken. 'Tot nu toe woonden we even in een hotel. Gelukkig gaan we nu, dankzij de inspanningen van veel behulpzame zielen, voorlopig in onze schuur wonen. Douchen wordt wassen bij de gootsteen. De slaapkamer wordt één hok met twee matrassen erin, waar de kids en wij samen slapen met een 9kW elektrische bouwkachel. Maar we zijn thuis én elke dag bij de bouw aanwezig.'

Positief

Ondanks alle ellende blijft Miljuschka zelf onwijs positief en maakt ze er het beste van. De eerste draaidagen voor haar programma vinden nu namelijk niet plaats in haar keuken in de boerderij, maar in de tuin. Op Instagram schrijft ze dan ook bij haar foto: 'Intens geluk. Vandaag kook en film ik voor het eerst buiten op onze boerderij. Dit is het leven!' Nu maar hopen dat de rest van de verbouwing voorspoedig verloopt en er geen tegenslagen meer komen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

BRON: FLAIR, INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook