Stem Brigitte Nijman herstelt goed

Brigitte Nijman heeft haar theatercarrière nog niet opgegeven.

Lees ook

Brigitte Nijman heeft haar theatercarrière nog niet opgegeven. De musicalactrice kan weer praten en richt zich nu langzamerhand weer op zingen. "Het is een klein wonder wat zich aan het voltrekken is", zegt ze in De Telegraaf.

LEES OOK: Huh, een musical over koning Boudewijn?

Brigitte moest in januari onder het mes vanwege een opgezette schildklier. Tijdens de operatie werd echter per ongeluk een stembandzenuw beschadigd waardoor werd gevreesd dat ze nooit meer zou kunnen zingen. De beschadigde zenuw is volgens Brigitte nu "weer aan het werk". "Ik doe elke dag logopedie-oefeningen en die dragen bij aan het herstel. Nu het zingen nog. Vanaf volgende week ga ik daaraan werken."

Janken

"Geprobeerd te zingen heb ik nu nog niet. Ik ga keihard aan het werk om mijn stem weer te trainen, zodat ik op een dag, hopelijk, weer kan optreden", vervolgt de 48-jarige musicalactrice. "Ik zou het geweldig vinden om weer aan het werk te gaan. De afgelopen maanden waren natuurlijk verschrikkelijk. Ik heb wat af gejankt, want mijn werk was altijd mijn lust en mijn leven en dat werd me ineens afgenomen."

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook