Dochters Lori Loughlin niet geschorst

De dochters van Full House-actrice Lori Loughlin staan nog gewoon ingeschreven op hun universiteit USC.

Lees ook

De dochters van Full House-actrice Lori Loughlin staan nog gewoon ingeschreven op hun universiteit USC. Dat heeft het opleidingsinstituut laten weten na berichten dat Isabella en Olivia Giannulli de universiteit hadden verlaten of zelfs waren geschorst.

LEES OOK: Alleenstaande moeder eist 500 miljard van Lori Loughlin en Felicity Huffman

Lori, haar echtgenoot en zo'n vijftig andere Amerikaanse ouders werden eerder deze maand aangehouden na onderzoek van de FBI waaruit is gebleken dat ouders flink geld hebben betaald om hun kinderen op illegale wijze op prestigieuze universiteiten te krijgen. Zo zouden Isabella en Olivia zijn aangenomen als onderdeel van het roeiteam, terwijl de zussen helemaal niet aan die sport doen.

Geruchten

Afgelopen weken deden verhalen de ronde dat Olivia (19), die bekend is als YouTubester Olivia Jade, en haar een jaar oudere zus Isabella niet langer student zijn aan USC. Volgens sommige berichten hebben zij hun studie afgebroken, in andere werd gemeld dat ze gedwongen zijn vertrokken. USC liet maandag weten dat beide studenten nog staan ingeschreven en dat de onderwijsinstelling de zaken van studenten die betrokken zijn bij het schandaal individueel beoordeelt.

Lori en echtgenoot Mossimo Giannulli zijn momenteel op borgtocht vrij. Hun rechtszaak wordt begin april voortgezet.

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook