Robert ten Brink nieuwe eigenaar van Amsterdams café

En volgens vaste gasten moet er flink aan geknutseld worden.

Lees ook

Hoewel hij de geruchten een half jaar geleden nog ontkende, heeft Robert ten Brink nu bekend gemaakt dat hij de nieuwe eigenaar van het Amsterdamse Café Heuvel wordt. Een compleet nieuwe uitdaging en totaal iets anders dan zijn programma's Love Is In The Air of All You Need Is Love.

LEES OOK: Wil je heen: dit roze café in Eindhoven

Een paar maanden geleden, toen Robert midden in de onderhandelingen zat, deed hij alsof hij van niets wist. Nu mag iedereen weten dat hij op 63-jarige leeftijd dit avontuur aangaat. Het café is gelegen op de Prinsengracht in Amsterdam en ligt best centraal. 

Belegging

Nu is het alleen niet het geval dat je Robert ten Brink iedere avond bier ziet tappen en bittergarnituur rond ziet brengen. Hij blijft gewoon zijn tv-programma's presenteren en ziet dit meer als een belegging die hij samen met een vriend doet. Naast eigenaar van het café, bezit hij ook het appartement waar familie van hem woont.

Interieur

Het is overigens geen kleine investering geweest van dr. Love. Insiders laten weten dat het om een miljoeneninvestering gaat. Het café ziet er echter uit alsof er al jaren niets aan is gedaan en het in de vorige eeuw stil is blijven staan. Zal Robert iets aan het interieur gaan veranderen?

Daarnaast hopen wat vaste klanten van de zaak dat Robert iets aan de wijn gaat doen. Volgens hen kan de kwaliteit stukken beter. En als Robert er een goedlopende zaak van wil maken, kan het natuurlijk geen kwaad om naar de vaste gasten te luisteren…

BRON: DE TELEGRAAF, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook