Fajah Lourens zou best man willen zoeken op tv

Fajah Lourens zou best op zoek willen gaan naar een man in een tv-programma.

Lees ook

Fajah Lourens zou best op zoek willen gaan naar een man in een tv-programma.

LEES OOK: Fajah Lourens is weer single

Een show als Wie wordt de man van Froukje?, waarin Froukje de Both op zoek ging naar haar soulmate, ziet ze wel zitten. "Dat vond ik hilarisch. Het lijkt me leuk als mijn vriendinnen op jacht gaan naar een man voor mij", zegt het model in De Telegraaf.

Spiritueel

Fajah, die afgelopen zomer een eind maakte aan haar relatie, heeft wel een lijstje van eisen waar een toekomstige vlam aan moet voldoen. "Ik wil iemand die zelfstandig is, humor heeft en spiritueel is. Een beetje van dit, een beetje van dat. Ach, alles bij elkaar een heel boekwerk."

Kampvuur

Toch zou ze niet snel meedoen aan een programma als Adam Zkt. Eva, waarbij kandidaten naakt op een onbewoond eiland op zoek gaan naar de ware. "Kom op, daar vind je je vent toch niet?" Ook Temptation Island, waarvoor ze was gevraagd als verleidster, ziet ze niet zitten. "Alsjeblieft zeg, wat een onzinprogramma is dat. Ik zou het niet eens willen presenteren. Dat is ziekelijk. Je bent bewust bezig met het kapot maken van relaties door de beelden bij het kampvuur te verknippen."

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook