Beau’s Weekendtips

Weer een weekend vol leuke dingen om te doen dankzij de weekendtips.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Beau's Weekendtips

productie SANDRA TEN BRINK, ELINE KRAK

1. BEZOEKEN

Dubbeltentoonstelling! Gemeentemuseum Den Haag en Fotomuseum Den Haag brengen een eerbetoon aan één van Nederlands top-fotografen: Erwin Olaf. De fotograaf – die onlangs nog veel lof oogstte met zijn portretten van koningin Máxima en de prinsessen – wordt dit jaar zestig, een goed moment voor een groots overzicht. Te zien is beroemd werk, maar ook gloednieuwe platen die L’Olaf eind 2018 in Palm Springs (Amerika) maakte. Tot en met 12 mei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erwin Olaf (@studioerwinolaf) op

2. HEBBEN

Er zijn er slechts 88 gemaakt, dus wees er snel bij: het ‘rock chic’ horloge van Roger Dubuis (de ingrediënten: een smetteloos witte wijzerplaat, een 18-karaat roségouden kast, een met diamanten bezette lunette en een kalfslederen band). Voor vrouwen die niet bang zijn om een statement te maken! Vanaf €39.500.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Roger Dubuis (@roger_dubuis) op

3. NIPPEN

Tijdens cocktail week herintroduceren Hendrick’s Gin en Pulitzer’s Bar het martini-moment met ’s werelds kleinste martini: de Tini Martini. Het moment tussen laatste afspraak en vrije avond; dat is het martini-moment. Pulitzer’s Bar en Hendrick’s Gin herstellen die ooit in martini gedrenkte uren in al hun glorie met ’s wereld kleinste martini. Met de Tini Martini krimpt de koning der cocktails tot epische hoogte om waar nodig – lees: altijd nodig – een paar nipjes martini hour aan de dag toe te voegen. Gedurende de week zijn er vier verschilende mini martinis te drinken en zullen er mini spelletjes te spelen zijn én een pianist komen spelen op een (jawel) mini piano. Amsterdam Cocktail Week – 11 tm 17 maart.

4. LEZEN

In ‘Dino’ deelt Jandino Asporaat de moeizame weg die hij heeft afgelegd: van zijn tijd op Curaçao en zijn start in Nederland zonder geld en vader tot zijn successen. Het motto van de stand-up comedian: stop complaining and get the fuck up. Mede-geschreven door Vincent de Vries. Vanaf 19 maart te koop, €20.

5. GAAN

Ben jij net als wij ook gek op foute muziek en houd je van festivals? Dan moet je zo snel mogelijk een kaartje kopen voor het Guilty Pleasure Festival. De Vengaboys, Danny de Munk, Dries & Dave Roelvink, de Partysquad en Yes-R zijn maar een greep uit de artiesten die jou het gezelligste weekend van het jaar gaan geven. Even uitgedanst? Ga dan gerust in een van de hangmatten liggen en geniet van de muziek in de zon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Guilty Pleasure Festival (@guiltypleasurefestival) op

6. PROEVEN

Als er één soort chocolade is waar iedereen sowieso dol op is, dan zijn dat de repen van Hands Off My Chocolate. Iedere keer weten ze iedereen weer te verrassen met de meest geweldige smaken chocola. Ben jij nog steeds aan het dagdromen van die redvelvet reep? Dan hebben ze nu iets anders om je gek mee te maken. Er zijn namelijk drie repen op de markt gebracht voor Pasen. 'Milk & white chocolate', 'Crushed toffee eggs milk chocolate' en 'Carrot cake 70% dark chocolate'. De namen zeggen genoeg…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THE BEST CALORIES ?? (@thebestcalories) op

7. LEUTEN

Onze nieuwe favoriete theetjes komen uit de machtige Griekse gebergtes tot de weelderige plantages van China. Het merk Blacktail brengt de meest verfijnde kruiden en planten samen in een verleidelijke wereld vol aantrekkelijke aroma’s en prikkelende geuren. Blacktail heeft een selectie van luxe theesoorten geselecteerd door de beste teatenders ter wereld. Prikkel de zintuigen met Blacktail’s verleidelijke smaken, aantrekkelijke aroma’s en gewaagde geuren. Het leuke is dat je deze theesoorten en infusions (tisane) prima bij je diner kunt drinken, voor als je eens alcoholvrij wilt. En kijk ook even naar de verpakkingen: want die zijn luxe en amazing! #wiljeneerzetten.

BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM, JANDINO

Laatste nieuws

Zie ook