Nikkie Tutorials niet langer onzeker over dubbele kin

De make-up goeroe is op de goede weg als het om afvallen gaat.

Lees ook

Nikkie de Jager, die we allemaal kennen als Nikkie Tutorials, is met haar 11 miljoen volgers op Instagram ontzettend succesvol en beroemd. Toch is zij ook onzeker en vooral om haar gewicht en dubbele kin. Na haar gewichtsverlies wordt die onzekerheid stukje bij beetje wat minder.

LEES OOK: Nikkie de Jager opnieuw gelukkig in de liefde

Ze mag dan wel grote sterren als Kim Kardashian en Jessie J opmaken, maar dat neemt niet weg dat Nikkie onzeker was over haar lichaam. Momenteel is Nikkie in Parijs en vanuit daar plaatst ze een foto op haar Instagram waarin ze een stuk zelfverzekerder overkomt. 'Ik post dit omdat ik in Parijs ben en ik ben altijd onzeker geweest over mijn dubbele kin. Maar op deze foto is het oui, oui kaaklijn!'

Commentaar

Een paar weken geleden was Nikkie al veel in de media, omdat ze bijna vijfentwintig kilo is afgevallen. Op haar Instagram deelt ze zo nu en dan foto's van zichzelf waarin de transformatie duidelijk zichbaar is. Veel volgers zijn trots op Nikkie en vinden het super knap wat ze heeft gedaan. Toch zitten er ook altijd wat kritiekgevers tussen. Sommigen vinden bijvoorbeeld dat ze haar foto's manipuleert.

Geheim

Volgens Nikkie is dat helemaal niet waar en is haar geheim gezonder eten en meer bewegen. De make-up goeroe staat het liefst op de loopband. 'Daar sta ik bijna elke dag een halfuur op.' Naast sporten is ze ook minder gaan eten. 'Sinds een halfjaar heb ik het gevoel alsof ik een psychische maagverkleining heb gehad. De eerste keer dacht ik: waarom zit ik nu al vol? Inmiddels heb ik het omarmd: top, ik zit vol!' liet ze laatst in een interview met Beau Monde weten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

BRON: INSTAGRAM, YOUTUBE, BEELD: STEF NAGEL, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook