Miljuschka emotioneel over ziekte dochtertje

'De grond zakte onder mijn voeten weg.'

Lees ook

Presentatrice en tv-kok Miljuschka Witzenhausen plaatst op Instagram een emotioneel bericht over haar zieke dochtertje Felina.

LEES OOK: Zwangere Xelly Cabau flauwgevallen

"Mijn meisje heeft epilepsie. Op de dag van haar eerste aanval stond mijn wereld stil", begint Miljuschka. "Mijn lieve kleine kindje werd overgenomen en er was niks wat ik eraan kon doen. Ik kon haar niet beschermen of het voor haar oplossen. De grond zakte onder mijn voeten weg."

Behandeling

"We behandelen haar inmiddels na veel rondvragen en bellen met de beste zorg van @epilepsiesein. Stellen medicatie aan en bij. Maar het is en blijft een zoektocht. Er is niet 1 antwoord. Het is een aandoening waar je pas de ernst van inziet als je ermee te maken krijgt." Ze vertelt dat epilepsie de zelfstandige bewegingsvrijheid van haar kind aantast. "Kleine dingen zoals fietsen, zwemmen kunnen en mogen niet meer alleen door het eventuele risico op een aanval op dat moment."

 "Leren word moeilijker door constante kleine beschadigingen aan de hersenen. Ik bid iedere nacht dat ze geen aanval krijgt en gewoon op kan staan. Ik heb lang getwijfeld om openhartig te zijn hierover omdat ik niet wil dat ze een stempel krijgt. Sinds Dance Dance Dance is het out in the open omdat we daar voor het epilepsiefonds dansten." Wat moedig dat Miljuschka hier open over durft te praten. Wij wensen haar en haar dochter veel sterkte toe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook