Verdriet bij Kluivertjes om verlies hondje

Groot verdriet binnen de familie Kluivert.

Lees ook

Groot verdriet binnen de familie Kluivert. Het gezin heeft afgelopen weekend afscheid moeten nemen van hondje Hummer. De viervoeter werd voor hun eigen ogen uit het leven gerukt toen hij plotseling de weg overstak en onder een auto terechtkwam.

LEES OOK: Rossana Kluivert openhartig over tweede keer kanker

"We waren heerlijk aan het wandelen, je liep naast Papa en Shane toen je ineens besloot over te steken naar Demi en mij. Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto is iets wat we nooit meer zullen vergeten", schrijft een emotionele Rossana op Instagram.

Stabiel

Hummer woonde veertien jaar lang bij de Kluivertjes. "Toen ik nog alleen met Demi en Nino was ben je in ons leven gekomen daarna kwamen papa en de andere kids erbij wat was dat een feest. Om alles compleet te maken kwam Shane ter wereld en je mocht als een van de eerste kennismaken met hem. Je ging mee op vakanties en was onze stabiele factor", zegt Rossana.

Ze vervolgt: "Ik vind het verschrikkelijk dat de kinderen jou zo hebben moeten zien weg gaan en dat de rest van de familie er niet is om je je laatste knuffel te geven want je bent en blijft ons allessie. We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in ieder geval in mijn hart."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve Hummer , Wat hadden we het fijn vandaag. We waren heerlijk aan het wandelen, je liep naast Papa en Shane toen je ineens besloot over te steken naar Demi en mij . Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto is iets wat we nooit meer zullen vergeten . Lieve kleine held ik wil van de daken schreeuwen wat je voor ons betekent. Toen ik nog alleen met Demi en Nino was ben je in ons leven gekomen daarna kwamen papa en de andere kids erbij wat was dat een feest. Om alles compleet te maken kwam Shane ter wereld en je mocht als een van de eerste kennis maken met hem. Lief en leed hebben we gedeeld en met Demi had je een speciale band. Daarom kwam ze ook naar Barcelona dit weekend ( om even goed met Hummer te knuffelen mam ) Dat hebben jullie gister nog gedaan uitvoerig . Je ging mee op vakanties en was onze stabiele factor. Ik vind het verschrikkelijk dat de kinderen jou zo hebben moeten zien weg gaan en dat de rest van de familie er niet is om je je laatste knuffel te geven want je bent en blijft ons allessie. ❤️ We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in iedergeval in mijn hart ❤️

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

 

 

Laatste nieuws

Zie ook