BN’ers eindigen groots muziekfestijn Vrienden van Amstel Live met eerbetoon

Alle BN'ers in de line-up van De Vrienden van Amstel LIVE sloten de concertreeks af met een eerbetoon aan Lee Towers.

Lees ook

Alle BN'ers in de line-up van De Vrienden van Amstel LIVE sloten de concertreeks af met een eerbetoon aan Lee Towers.

LEES OOK: VIDEO: Beau Monde bij Vrienden van Amstel Live

 In Café de Kleinste Kroeg, dat op het voorplein van Ahoy staat, zongen vrijwel alle optredende artiesten “You’ll Never Walk Alone” samen met Leen onder begeleiding van DI-RECT.

De hoofdrol die “Mr. Ahoy” in deze Vrienden reeks heeft zal niemand ontgaan zijn. Als een echte kroegbaas krijgt hij avond aan avond mensen tot tranen geroerd met zijn uitvoering van “My Way” om vervolgens iedereen samen te brengen met de klassieker “You’ll Never Walk Alone”. De optredens maken zoveel indruk dat artiesten als Marco Borsato, Nick & Simon, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Lil Kleine, André Hazes, Jeroen van Koningsbrugge, Maan en Thomas Acda zichzelf opsloten in de kleinste kroeg van Nederland voor een prachtig eerbetoon aan de zanger.

Einde

Het betekent het einde van de reeks Vrienden van Amstel LIVE, dat dit jaar wederom een groot succes was. De bezoekers werden getrakteerd op spetterende optredens van Anouk, Nick & Simon, Miss Montreal, Jeroen van Koningsbrugge, Maan, DI-RECT, Kraantje Pappie, Ronnie Flex, De Dijk, Sunnery James & Ryan Marciano, Lil Kleine, André Hazes, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Chef’ Special, Xander de Buisonjé, Joris Rasenberg (Abel), Wulf, Frenna, Glennis Grace, Thomas Acda en Lee Towers. Een line-up waarmee je gegarandeerd waar voor je geld krijgt, zo kunnen wij uit ervaring zeggen. Het is dan ook niet overdreven als er wordt gezegd dat Ahoy voor heel even de grootste kroeg van Nederland was.  We verheugen ons al op volgend jaar!

 

Laatste nieuws

Zie ook