Wow: Tori Spelling heeft een creditcardschuld waar je u tegen zegt

Een rechter heeft Tori Spelling bevolen de 88.000 dollar aan creditcardschuld die ze heeft uitstaan te betalen.

Lees ook

Een rechter heeft Tori Spelling bevolen de 88.000 dollar aan creditcardschuld die ze heeft uitstaan te betalen. De maatschappij achter de kaart klaagde haar eind 2016 voor het eerst aan om de openstaande rekeningen.

LEES OOK: Oh-oh: Kardashians hebben flinke schuld bij privéjet-bedrijf

De creditcardschuld is niet de enige financiële zorg van Tori en haar man Dean McDermott. De twee moeten ook nog ruim twee ton terugbetalen aan de bank vanwege een niet op tijd terugbetaalde lening. Daarnaast zijn ze de Amerikaanse belastingdienst nog een kleine 300.000 dollar schuldig.

Financiën

In haar autobiografie uit 2013 schreef Tori dat ze haar financiën zo slecht op orde heeft, omdat ze in enorme weelde is opgegroeid. Pa Aaron Spelling bedacht hitseries als The Love Boat, Dynasty, Charmed en Beverly Hills, 90210. In die laatste show was Tori te zien als Donna Martin.

Candy

Na zijn dood bleek dat Aaron zijn beide kinderen nog geen miljoen had nagelaten van de 500 miljoen die hij waard was. In een interview in 2014 vertelde Tori's moeder Candy dat haar man dat had besloten omdat Tori, die met Dean vijf kinderen heeft, niet met geld kan omgaan.

BRON: PANORAMA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook