Lisa Loïs gelukkig weer uit negatieve spiraal

'Je weet het allemaal gewoon even niet meer en dat is pittig.' 

Lees ook

Lisa Loïs won in 2009 X-Factor en is vanaf toen enorm veranderd. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook mentaal. Ze was niet gelukkig met wie ze was en hoe ze eruitzag en werd uiteindelijk depressief.

LEES OOK: 'Paris Jackson opgenomen in kliniek'

Lisa was niet blij met wie ze was en hoe ze eruitzag in die tijd. Volgens haar kon ze daar alleen zelf wat aan veranderen. Aan Shownieuws vertelt de zangeres afgelopen jaar zo depressief te zijn geweest, dat ze er zelfs over nadacht of ze haar zangcarrière wel moest doorzetten.

Onzeker bestaan

'Het is een onzeker bestaan en als je je al niet helemaal lekker voelt, dan is dat natuurlijk ook niet de factor die heel erg meehelpt op zo'n moment.' Zo'n depressie zorgde voor veel negatieve gedachten in Lisa's hoofd. 'Er zijn echt wel dagen geweest dat ik dacht: ik gooi een handdoek in de ring. Je weet het allemaal gewoon even niet meer en dat is pittig.' 

Spiraal

Toch is Lisa met behulp van de juiste mensen en haar eigen nieuwe muziek zich weer wat beter gaan voelen. 'Het hele proces van weer nieuwe muziek maken en de juiste mensen daarvoor vinden heeft me wel weer een beetje uit die negatieve spiraal gehaald. Daardoor besefte ik dat het wel kan en ik het nog steeds heel leuk vind.' En daar zijn wij alleen maar blij mee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lisa Lois (@lisaloisofficial) op

BRON: SHOWNIEUWS, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook