Brad Pitt’s oudste kinderen hoeven hem niet meer te zien

Terwijl er toch echt een einde aan de vechtscheiding leek te komen...

Lees ook

Hoewel Angelina Jolie en Brad een voorlopig akkoord bereikt hebben over de gedeelde voogdij van hun kinderen, is het volgens Radar Online nog steeds niet allemaal koek en ei. Zo zouden de drie oudste kinderen van het voormalig glamourkoppel; zoons Maddox (17) en Pax (15) en dochter Zahara (13) hun vader eigenlijk niet meer willen zien.

LEES OOK: 'Brad Pitt wil geen beroemde vrouwen meer

"Dat doet Brad veel pijn en nog erger is dat ze altijd hun moeders kant hebben gekozen," aldus een insider. "Vrienden van Brad hebben het gevoel dat zij hen heeft opgestookt tegen hem toen de zaak om het voogdijschap nog liep. Ze zijn oud genoeg nu om zelf een beslissing te kunnen maken, zeker Maddox, en Brad hoopt dan ook dat ze hem opzoeken omdat ze dat zelf willen en niet omdat een rechter dat bepaald heeft."

Bescherming 

"Wat betreft de drie andere kinderen: tweeling Vivienne en Knox (10) hebben het minst meegekregen van de scheiding, omdat Angelina haar 'babies' zoveel mogelijk wilde beschermen tegen alle wilde verhalen die de ronde deden. Dochter Shiloh (12) wil haar vader dolgraag zien, maar heeft ook moeite met de situatie. Brad probeert hun band te herstellen en moedigt haar aan om ook te gaan acteren, want daar blijkt ze talent voor te hebben. Maar dat wil Angie weer niet, omdat ze Shiloh te jong vindt."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ladiesfashionsense (@ladiesfashionsense) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook