Roxeanne Hazes deelt frustraties om baby Fender op Instagram

En het is eigenlijk gewoon heel grappig en schattig.

Roxeanne Hazes is nu zo'n vijf maanden moeder van zoontje Fender en geniet daar met volle teugen van. Op Instagram deelt ze veel foto's van de kleine en gister liet ze (als grapje) de minder leuke kant van het moederschap zien. 

LEES OOK: Zó ziet de dochter van Trijntje Oosterhuis er nu uit

Dat Roxeanne en haar verloofde Erik Zwennes dol zijn op kleine Fender is maar al te duidelijk. Dagelijks posten de twee foto's en filmpjes van hem en gister plaatste Roxeanne een foto waarin ze eigenlijk met Fender wilde knuffelen, maar hij dat niet helemaal toe liet. Fender ligt met z'n benen naar haar toe en geeft haar trappen in haar gezicht. Roxeanne kan hier zelf natuurlijk wel om lachen en plaatst onder de foto 'Neem een kind zeiden ze, dat is leuk'.

Reacties

Zo'n foto kan de nodige reacties opleveren en zo reageerde bijvoorbeeld iemand 'Vind je dit niet leuk dan? Ik heb laatst al met een blauwe kin rondgelopen.' Weer een ander reageert 'Wacht maar tot ze in de puberteit komen. You ain't seen nothing yet…' Dat de zangeres een grapje maakte had iedereen natuurlijk meteen door.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get a kid they said… it‘ll be fun they said

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws