Prins Charles verwacht dat de royal baby déze naam zal krijgen

Harry en Meg hebben inspiratie opgedaan tijdens hun werkbezoek in Australië.

Lees ook

In het voorjaar van 2019 zullen prins Harry en hertogin Meghan een baby verwachten. De royal-fans hebben het uiteraard al weken over de babynaam en prins Charles kon het niet laten om ook een gokje te wagen.

LEES OOK: Shocking! Harry en Meghan verlaten Kensington Palace

Tijdens het werkbezoek in Australië afgelopen maand hebben Harry en hertogin Meghan de zwangerschap bekend gemaakt en veel inspiratie opgedaan voor babynamen. In het Australia House in Londen vertelde Charles: 'Dames en heren, mijn zoon Harry vertelde me ​​dat zijn recente tournee door Australië hem en zijn vrouw talloze suggesties hebben gegeven voor de naam van hun kind. Even tussen ons, ik vermoed dat Kylie en Shane, naar de twee bekende Australiërs Kylie Minogue en cricketspeler Shane Wayne opties zijn.'

James

Volgens vele Engelsen is de kans groot dat de royal baby James gaat heten. Echter hoeft het stel z'n baby geen traditionele naam te geven aangezien Harry de zesde in lijn der troonopvolging is. De naam wordt dus waarschijnlijk minder traditioneel dan George, Charlotte en Louis, de kinderen van William en Kate. We zijn benieuwd!

BRON: AUSTRALIA HOUSE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook