Drugstest Lilly Becker geeft schokkende uitslag

En dat betekent dat hun zoon naar Boris toegewezen zal worden.

Lees ook

De scheiding tussen Boris Becker en zijn ex-vrouw Lilly Becker gaat niet helemaal zoals gehoopt. De twee ruziën al maanden. Boris heeft Lilly zelfs een verplichte drugstest laten doen en die blijkt positief.

LEES OOK: Tom Hardy vertelt over schokkend verleden als drugsverslaafde

Voor Boris is dat goed nieuws. Hij heeft de rechter gevraagd onderzoek te doen naar Lilly's drugsgebruik. Volgens hem is Lilly geen geschikte moeder voor hun zoon Amadeus en dat de test positief is, doet Lilly's reputatie geen goed. Het Duitse roddelblad Bunte heeft dit vernomen uit justitie-kringen in Londen. Nu duidelijk is dat Lilly drugs heeft gebruikt, is de kans groter geworden dat Boris zijn zoon voor zichzelf mag houden.

Resort

Wat ook vreemd is, is dat het luxeleventje van Lilly gewoon doorgaat. Vorige week kwamen er foto's op internet, waarbij Lilly samen met haar vriendin Natalie Lefevre in een luxe resort verbleef die €3.600 per nacht kosten. Omdat ze van Boris maandelijks een bedrag van €8.500 krijgt, roept dit wel wat vragen op. Maar… de vakantie blijkt geregeld te zijn door Natalie, die pr-werk deed voor Boris. De twee vriendinnen mochten samen gratis in het hotel verblijven, in ruil daarvoor plaatste het hotel foto's van de twee, in de hoop meer bezoekers te trekken. Maar of dat nog gaat lukken…

BRON: BUNTE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook