Heftig: managers breken met Glennis Grace

En de zangeres geeft er reactie op.

Lees ook

Nog geen twee maanden na haar grote avontuur in Amerika breken managers Josh en Lauren met Glennis Grace. In een statement aan RTL Boulevard laten ze weten waarom.

LEES OOK: Yolanthe vertelt over afwezigheid Wesley

Onorthodoxe situatie

"Helaas is dit vanaf het begin altijd een zeer onorthodoxe situatie geweest en is het niet echt soepeler geworden. We werken met niemand van onze klanten op deze manier en hebben niet de tijd of energie om door te gaan op dit pad.” Volgens hen is het niks persoonlijks en wensen ze Glennis al het geluk en succes. "Soms werken dingen gewoon niet in het bedrijfsleven en nemen partners een andere weg.”

Reactie Glennis

Glennis heeft inmiddels ook van zich laten horen. Zo laat ze in een post op Instagram weten nogal verrast te zijn dat de mail die zij ontving ook naar de media is gestuurd. Ook laat ze weten wat haar managers volgens haar bedoelen met een 'onorthodoxe situatie'. "Hiermee bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden."

De zangeres laat weten dat dit niet ongebruikelijk is en beide partijen destijds akkoord gingen met deze afspraak. "Voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld", aldus Glennis. Wel laat ze weten zelf al het contact met de VS te kunnen onderhouden en is er volgens haar dus geen man overboord.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik zag vanavond tot mijn verrassing bij RTL Boulevard een mail voorbij komen die mijn Amerikaanse ex-management naar mij heeft gestuurd, en daarna blijkbaar naar Boulevard. Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk. Met 'onorthodoxe situatie' bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden. Dit is overigens niet ongebruikelijk, en voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken. Maar goed, voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld. Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat. En nu ga ik lekker slapen, morgenochtend vroeg naar Radio 10 met de Ladies of Soul! Liefs, G.

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook