Douwe Bob heeft elke dag last van liefdesverdriet

Terwijl het al best een tijdje over is tussen hem en zijn ex.

Lees ook

Douwe Bob's ex verliet hem begin dit jaar en vanaf dat moment heeft hij nog iedere dag liefdesverdriet om haar. Een van zijn nummers op zijn volgende album gaat dan ook over die periode.

LEES OOK: Sylvie Meis' ex stapt in huwelijksbootje

De artiest laat weten aan het AD nog nooit zo erg verliefd te zijn geweest. Hij heeft naar eigen zeggen drie maanden op de bank zitten huilen. Toch begrijpt Douwe het besluit van zijn ex. 'Uiteindelijk was het een ziekelijke relatie. In de zin dat ik mijn wereld eromheen bouwde. Het begon leuk, maar werd uiteindelijk negatief. Ik wilde meer van haar dan zij van mij. En ik merkte het op een gegeven moment ook aan haar: die redt het prima zonder mij. Toen klampte ik me nog meer aan haar vast.' 

Album

Vrijdag brengt Douwe zijn nieuwe album ‘The Shape I’m In' uit en begint hij aan zijn tournee. In de periode van liefdesverdriet heeft hij het nummer 'I Do' geschreven en dat ging niet zonder slag of stoot. "'I Do' heb ik huilend achter de piano geschreven. Het was de eerste keer dat ik de tranen zo op het schrijfblok heb zien vallen. Dat ik mijn emoties zo puur op papier kreeg, werkte heel motiverend toen."

BRON: AD, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook