Olcay Gulsens moeder wilde haar laten aborteren

Olcay Gulsen was afgelopen week te gast bij RUMAG Roulette, waar ze het hemd van het lijf gevraagd werd door presentator Igmar Felicia.

Lees ook

Olcay Gulsen was afgelopen week te gast bij RUMAG Roulette, waar ze het hemd van het lijf gevraagd werd door presentator Igmar Felicia. Gulsen beantwoordde de vragen open en eerlijk en deed een uitspraak die de gemoederen flink bezighield. 

LEES OOK: Olcay Gulsen: ‘Ik was compleet naar de klote en ongelukkig’

Wekkertje

"Het is 20 oktober 1979. Dat rode kutwekkertje gaat wél af. Zou Nederland anders zijn?" begint Igmar zijn questionnaire. Deze vraag komt niet geheel uit de lucht vallen, zo blijkt. "Mijn moeder wilde abortus plegen”, begint de RTL Boulevard-presentatrice.

De dag dat de ingreep plaats zou vinden, versliep Olcay’s moeder zich waardoor de abortus niet is doorgegaan. “Daar ben ik heel blij om, maar het is natuurlijk wel heftig om te weten dat je eigenlijk ongewenst was."

Sneer

Dat was overigens iets wat haar moeder later regelmatig aanhaalde. "Als mijn moeder boos op mij was, zei ze wel eens als sneer: ‘Ik zou willen dat het wekkertje wél afgegaan was'", besluit Olcay die er inmiddels om kan lachen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@mrfransome Ready for take off ??.. I am coming home ?

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@superolcay) op

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook