Emile Ratelband (69) verwacht volgend jaar een kind te krijgen

Een bizarre ontknoping in Emile's zoektocht naar een draagmoeder.

Lees ook

Emile Ratelband verwacht volgend jaar wéér vader te worden. De positiviteitsgoeroe heeft twee draagmoeders gevonden met wie hij het traject ingaat. Een bizarre ontknoping in Emile's zoektocht naar een draagmoeder.

LEES OOK: Emile Ratelband vindt al drie draagmoeders

Afgelopen zomer startte Emile zijn zoektocht naar een draagmoeder die hem zijn achtste kind zal schenken. Na de mislukte relaties met de moeders van zijn kinderen, wil hij het alleen doen. Emile kreeg een handjevol berichten binnen. Inmiddels zijn er twee dames overgebleven. Over de details is al uitgebreid gesproken. 

Tegenpolen

'Het zijn twee tegenpolen,' vertelt Emile over zijn twee draagmoeders in Shownieuws. De ene dame is klein en heeft een verzorgend beroep, de ander is lang en een zakenvrouw. 'Ze zijn allebei goed gezond, goed bij de tijd, lekker intelligent en lekker bijdehand.' Eén draagmoeder wil met een keizersnee bevallen. 

Bevruchting

Emile en zijn twee draagmoeders beginnen binnenkort met het traject. De bevruchting zal op 'een natuurlijke manier' plaatsvinden. 'We zitten nu te wachten op de eisprong, dat gaat nu de komende zes weken gebeuren,' aldus de positiviteitsgoeroe. Al met al hoopt hij vanaf de kerst babynieuws te hebben. 

BRON: SHOWNIEUWS | BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook