OG3NE vertelt voor het eerst over 35 jaar jongere liefde vader

De nieuwe liefde van de vader van de drie OG3NE-zangeressen was dagenlang het gesprek van de dag.

Lees ook

De nieuwe liefde van de vader van de drie OG3NE-zangeressen was dagenlang het gesprek van de dag. Nu reageren de drie dochters voor het eerst op hun nieuwe ‘stiefmoeder’.

LEES OOK: Vriendin vader OG3NE nu zelf aan het woord

Het is alweer ruim een jaar geleden dat de moeder van de drie zangeressen overleed aan de gevolgen van botkanker. Het verdriet is er nog steeds bij de meiden, maar net zoals hun vader Rick Vol (55) gaan ze verder met hun leven. 

Nieuwe liefde

Toen bekend werd dat hun vader een nieuwe liefde had, waren velen in rep en roer. Niet alleen omdat zijn nieuwe vriendin Janine Aarts 35 jaar jonger was, maar ook omdat het overlijden van Vols vorige echtgenoot nog vers in het geheugen zat. Aarts en Vol ontmoetten elkaar bij een concert van de drie meiden, waar Aarts hartstochtelijk fan van is. 

Geluk

Zijn dochters waren blij voor hem dat hij weer gelukkig was, liet Vol eerder weten. Nu hebben ook drie zangeressen zelf laten weten aan Privé wat ze van de nieuwe vlam vinden: "We zijn heel blij dat papa iemand heeft en niet meer alleen door de dalen hoeft. We hebben altijd het beste met elkaar voor in ons gezin." Later in het gesprek met het blad laten ze weten hoe de relatie tussen hun en Aarts gaat. Ze hebben elkaar nog niet vaak gezien vanwege de drukke agenda van OG3NE. "We kennen Janine nog niet heel goed, maar dat komt vanzelf. Daar nemen we lekker de tijd voor."

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook