Monique Westenberg deelt emotioneel bericht

Het nieuwe album van André Hazes, genaamd 'Anders', is vanaf vandaag te beluisteren. Gisteravond gaf de zanger een live preview en zijn liefje Monique was er natuurlijk ook bij. 

Lees ook

Het nieuwe album van André Hazes, genaamd Anders, is vanaf vandaag te beluisteren. Gisteravond gaf de zanger een live preview en zijn liefje Monique was er natuurlijk ook bij. 

LEES OOK: André en Monique verhuizen naar droomvilla

Monique schrijft emotioneel op Instagram: “Je was bloednerveus. Vinden ze het wel goed, doe ik het wel goed, is m’n stem wel goed? Lieve schat, je was jezelf en dat houdt in dat het goed, zuiver en krachtig was. Je hebt jezelf weer neergezet, samen met je band! Dit album is beter dan ooit, jij bent beter dan ooit."

Breuk

Ze vervolgt: "Mede door de korte breuk die wij hadden, maar ook die je moest nemen van je werk, zijn er heel rakende krachtige nummers uitgekomen. Godzijdank is die tijd voorbij en is alles ANDERS!". De twee gingen eerder dit jaar een tijdje uit elkaar, André had het huis verlaten en was ingetrokken bij een vriendin. 

LEES OOK: Monique Westenberg: "Sinds ik met André ben is mijn leven net een circus"

Relatieproblemen 

Monique vertelde eerder nog aan Beau Monde dat het best kon knallen tussen de twee: “André is een fijn persoon. Een leuke gozer. Ik ben niet voor niets verliefd op hem geworden. Maar hij is ook in ontwikkeling. Een ontwikkeling die ik een tijdje terug al heb gehad. Soms denk ik: dat kun je beter anders doen. Daar is hij het dan niet mee eens. Dat kan botsen. Ik kan wel denken: laat ’t hem maar uitvinden. Maar dat is moeilijk. Ik wil hem behoeden voor bepaalde dingen, maar ben geen ouder van hem, ik ben z’n vriendin. Tegelijkertijd heb ik ook veel respect voor hoe hij het allemaal doet.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook