Monica Geuze reageert voor het eerst op alle negativiteit rondom het geven van flesvoeding

Bijna twee maanden geleden veranderde het leven van Monica Geuze voorgoed.

Lees ook

Bijna twee maanden geleden veranderde het leven van Monica Geuze voorgoed. De vlogster werd de trotse mommy van dochtertje Zara-Lizzy, waarmee ze in één klap in een nieuwe fase in haar leven kwam. En dat was toch even wennen. Helemaal omdat de vlogster haar hele leven aan haar volgers laat zien, waardoor ze ook te maken kreeg met goedbedoelde adviezen en verschillende meningen.

Borstvoeding

In een interview met mommy platform Prêt à Pregnant vertelt Monica openhartig over het moederschap, maar vertelt ze ook voor het eerst hoe ze haar bevalling heeft ervaren en gaat ze in op het feit dat ze ervoor koos om geen borstvoeding te geven.

Judgemental

Want over dat laatste heeft ze de afgelopen twee maanden behoorlijk veel vragen gehad. In haar vlogs liet de kersverse moeder zien geen borstvoeding maar de fles te geven. Al snel volgden er vele reacties rondom het hele borstvoeding gebeuren, waarbij ook de negatieve comments al snel binnenstroomden. "Ik heb ervoor gekozen om geen borstvoeding te geven en stoor me eigenlijk aan het feit dat veel mensen dan reageren met “Waarom niet?" of "Lukte het niet?”. Ik vind dat een vrij persoonlijke keuze waar niemand, behalve de vrouw in kwestie, iets over te zeggen heeft. Sowieso vind ik dat iedereen wat minder judgemental mag zijn. Over het algemeen, maar vooral als het om baby’s, peuters en kinderen gaat. Ieder kind en iedere ouder is anders en iedereen doet het op zijn of haar manier. En ongeacht of je het er mee eens bent of niet, hoef je je eigen mening of (goedbedoelde) adviezen niet te pas en te onpas bij de ouder(s) neer te leggen." En zo is het maar net!

 

Love you SOOOOO much❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook