Fotomoment: ‘Show us your puppies!’

Met het oog op het fotomoment van de Oranjes morgen, hebben wij een verzoeknummer.

Lees ook

Morgen houdt het Koninklijk Gezin de jaarlijkse zomerfotosessie voor de vakantie. Op de Eikenhorst. Waar momenteel zeven adorable pupjes rondscharrelen. Wij zeggen: dit is een fotogeniek buitenkansje.

Puppies en prinsessen zijn namelijk een buitengewoon leuke combinatie. Toen de labradoodle van het Noorse kroonprinselijke gezin pupjes kreeg, leverde dat namelijk de Leukste Royal Foto's Ooit op. Dus wij zouden morgenmiddag inzetten op zoiets:

…want prinses Ingrid Alexandra + puppies was echt te lief en we zien prinses Ariane al zo staan.

Bovendien maken hondjes in het algemeen elke royal sympathieker. Zoals prinses Beatrix toen ze nog koningin Beatrix was en meer… koninklijk dan aaibaar overkwam. 

En moet je haar zo eens zien, met haar knappe zwarte vriend Asher. 

Haar hoogst ongehoorzame teckels maken koningin Margrethe aanzienlijk menselijker (eentje heeft er zo te zien zelfs een complete GPS-tracker omhangen, wegens al te zelfstandige acties). 

Ook de Koel-Vriescombinatie van Monaco krijgt iets gezelligs door de Doorluchtige Chihuahua. 

Kroonprinses Victoria van Zweden was totaal verknocht aan haar lieve labrador. 

En de Yorkies van Luxemburg staan óók gewoon op vakantiekiekjes. 

En geef toe: zelfs een houwdegen als prinses Wilhelmina (hier in 1958) kreeg iets benaderbaars van haar harige adoptiekinderen. 

Kortom, we zijn mateloos nieuwsgierig hoe het nu met de pluizenbolletjes en hun moeder (en Skipper, natuurlijk) is. Please, show us your puppies!

 

Foto's © ANP, PPE Agency,

Laatste nieuws

Zie ook