Connie Witteman verliest kostbare juwelen na brute roof

Heftig nieuws over Connie Witteman en haar verloofde Eugene.

Lees ook

Heftig nieuws over Connie Witteman en haar verloofde Eugène van Dun. Zij zijn het slachtoffer geworden van een brute inbraak.

Terwijl Connie zaterdagavond een avondje uit was, hebben inbrekers buit gemaakt op haar kluis met juwelen. Naar verluidt zouden de gestolen sieraden een waarde hebben van enkele tonnen. "Als de daders niet snel gevonden worden, zijn die natuurlijk verpatst of naar het buitenland gebracht en vinden we die nooit meer terug." zegt Connie in De Telegraaf

Instagram

Beelden van de inbraak heeft Connie op haar Instagrampagina gedeeld. "Die beelden zijn echt heel goed. Een van de daders kijkt zelfs recht de camera in! Vreselijk trouwens om die lui zo respectloos door je huis te zien banjeren en te zien hoe ze aan je spullen zitten en alles overhoop halen. Ze zijn bijna een uur binnen geweest." Ook laat ze weten dat de juwelen goed gedocumenteerd zijn en dus moeilijk verhandelbaar. 

Emotionele waarde

De cadeaus die ze kreeg van ex-man Hans Breukhoven zijn vooral emotioneel veel waard. "Het maakt me verschrikkelijk verdrietig. Dat er mensen aan je spullen zitten, dat ze je persoonlijke wereld binnenkomen en er vervolgens vandoor gaan met dingen waar je zo’n persoonlijke herinnering aan hebt."

LEES OOK: Connie Witteman wil trouwen in het buitenland

BRON: TELEGRAAF, PANORAMA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook