Royal Club 55: Yorkies in St. Tropez

Zon, zand, zee én moeder-dochter-stylegoals.

Lees ook

Sarah Ferguson, hertogin van York en haar oudste dochter prinses Beatrice doken dit weekend op in St. Tropez, waar ze met moeder-dochter-stylegoals door Club 55 flaneerden.

Of het Beatrice's sociale leven enorm ten goede komt om eeuwig met haar moedertje op pad te gaan valt te bezien, maar de Yorkies zijn dol op elkaar en vormden best een fashionable duo. Ze waren overigens met een hele groep vrienden, waaronder Fergie's aanstaande schoonzoon Jack Brooksbank. Prinses Eugenie schitterde door afwezigheid.

Zowel Beatrice als Eugenie is erg close met haar moeder. Beatrice noemt haar, naast haar oma de Queen, haar rolmodel. "Ik heb er twee, mijn moeder en mijn grootmoeder," zegt ze. Het zijn allebei formidabele vrouwen. Vrouwelijke rolmodellen zijn in mijn ogen heel belangrijk en ik bof dat ik zomaar familie ben van deze twee."

Beatrice voegde daar aan toe dat haar moeder altijd probeert de mooiste herinneringen voor haar dochters te creëren. "Als gezin hebben we heel stressvolle tijden gekend en altijd probeerde ze er iets leuks van te maken. Ik heb geluk dat ik dat elke dag van haar kan leren. Haar gave om te kunnen geven, ook als het haar tegenzit, is inspirerend."   

 

Openingsfoto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook