Zo vlogen de kilo’s eraf bij Trijntje Oosterhuis

Looking good!

Lees ook

De 45-jarige Trijntje Oosterhuis besloot na de bevalling van haar dochtertje het roer volledig om te gooien. Op Instagram plaatste de zangeres een foto van zichzelf inclusief een taille waar je u tegen zegt. 

Wespentaille

Waar veel mensen voor een maagverkleining of liposuctie kiezen, zweert Trijntje bij een kliniek voor cosmetische geneeskunde, waarmee je op een verantwoorde manier heel wat kilo's kunt afvallen. We kunnen met zekerheid zeggen dat de Alizonne-therapie, die de brunette volgde, een succes is geweest. Maar wat deed ze precies om aan die wespentaille te komen?

Volgens ontwikkelaar drs. Claudia van der Lugt, zijn drie technieken de key voor de smalle taille. Het gaat hier om een behandeling met ultrasonore trillingen om onderhuids vetweefsel aan te pakken, een bindweefselmassage om de doorbloeding van de huid en de afvoer van vloeistof en vetten te stimuleren en een dieet onder begeleiding van een arts. De arts raadt vooral voeding met aminozuren (organische stoffen) aan. Dit zit in onder andere kaas, eieren, vlees, kip en tarwe.

Verantwoord

"Het gaat niet om het getal op de weegschaal, terwijl veel diëten daar juist wel op focussen. Afvallen lijkt makkelijk, maar het behoud van het streefgewicht is het allerbelangrijkst voor een cliënt", vertelt Claudia van der Lugt aan Libelle. "Het primaire doel van de Alizonne-therapie is om mensen met overgewicht naar een vooraf vastgesteld streefgewicht te brengen, maar vooral de vetophopingen aan te pakken die niet op enig dieet reageren. Ook kijken we naar de algehele conditie van cliënten, zoals de lever-, nier- en schildklierfunctie."

Omwille van Trijntjes privacy kon Claudia van der Lugt geen gewicht bekend maken aan Libelle, waardoor we voor alsnog niet weten hoeveel de zangeres precies is afgevallen in kilo's. Wel kunnen we zeggen dat ze er fantastisch uitziet. Kijk mee.

LEES OOK: Zo zien de kinderen van Trijntje Oosterhuis er nu uit

BRON: LIBELLE BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook