Mariah Carey verkoopt haar verlovingsring voor maar 2,1 miljoen dollar

Geluk bij ongeluk.

Lees ook

Een scheiding kun je het niet noemen, want de twee waren niet eens getrouwd. Toch mocht Mariah Carey de verlovingsring houden na de breuk met haar ex-miljonair James Packer en is het nu tijd voor de verkoop ervan. 

Verloving

Twee jaar geleden ging de 50-jarige multimiljonair op zijn knieën voor de zangeres, met een joekel van een ring die een waarde bleek te hebben van tien miljoen dollar. Na een tijdje bleken ze toch niet gemaakt te zijn voor elkaar, waarop Mariah vond dat ze recht had op een 'tegemoetkoming' door het ongemak dat zij ondervond toen James van New York naar Los Angeles verhuisde. We gokken dat ze zich opeens stukken beter voelde en minder eenzaam was nà die vijftig miljoen. 

De ring

Na een vermeende bipolaire stoornis is het tijd om schoon schip te maken in haar leven, zo vindt de zangeres. Vandaar dat ze besloot haar verlovingsring te verkopen. Haar publicist zei hierover tegen Page Six: "Mariah is de laatste tijd erg open geweest over haar keuze om verder te gaan in haar leven, met veel positiviteit. Dat vereist wel het één en ander achterlaten qua emotionele en materiële 'bagage', inclusief een oude verlovingsring van een ex-vriendje." 

Mariah heeft de ring kunnen verkopen voor 2,1 miljoen dollar (omgerekend 1,8 miljoen euro) terwijl Packer hem kocht voor een kleine tien miljoen. Een juwelier zei dat dat bedrag het sieraad écht niet waard was. Ai…

LEES OOK: Zo ziet de extreem luxe kledingkast van Mariah Carey eruit

James Packer ↓

BRON: PAGE SIX, BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook